Nová luxusní zástavba v Košířích roste mezi parky

04.12.2020 | , KKCG RE
Komerční sdělení


Na úbočí svahu Vidoule, v ulici na Pomezí, v přímé blízkosti parku Košíře-Motol s rozlehlými výhledy na celou Prahu vznikají nové byty a rodinné řadové domy včetně 3 exkluzivních vil.

Udělat velké rozhodnutí a vybrat správnou adresu svého domova je velký krok pro každého.  Ale v jednom se shodneme všichni, rodina si zaslouží krásné místo pro život. top´rezidence Pomezí funguje jako městské bydlení s parkovou úpravou veřejných prostor a soukromých zahrad jednotlivých domů. V dolní části pozemku pod řadovými domy bude multifunkční a dětské hřiště a také prostor pro piknik.

Foto: exteriéry top’rezidence Pomezí

Na procházku, za sportem i nákupy

Pro budoucí obyvatele luxusních bytů v Košířích je o to zajímavější, že unikátně kombinuje blízkost centra velkoměsta a zasazení do lokality obklopené parky a zelení v podstatě ze všech stran. Na přilehlé tabulové hoře Vidouli plánuje Praha 5 v nejbližší době realizovat designový park s výhledy na pražské panorama. Vydáte-li se severozápadním směrem, jen pár kroků od Pomezí začíná park Cibulka se stejnojmennou rozhlednou, na který přirozeně navazuje větší košířský přírodní park. Ten přímo lemuje z jedné strany top´rezidenci Pomezí.

Foto: exteriéry top’rezidence Pomezí

Daleko to však není ani na sportovně laděnou Ladronku či do Prokopského údolí, které je oblíbenou odpočinkovou lokalitou řady pražských rodin. To vše ale platí současně s faktem, že obchodní i administrativní centrum na Andělu je vzdáleno jen deset minut cesty autem. 

Široký výběr špičkových nemovitostí

Nabídka projektu top’rezidence Pomezí je skutečně pestrá. V současné době jsou k dispozici poslední střešní byty s výhledem z první etapy, které budou připraveny k nastěhování na jaře příštího roku. Začátkem listopadu byl zahájen prodej etapy druhé, která je velmi rozmanitá co do typů i velikostí jednotlivých nemovitostí. 

Foto: exteriéry top’rezidence Pomezí

Mezi byty o dispozici 1+kk až 5+kk si vybere každý – a kdo ne, na toho čeká nabídka v podobě rodinných řadových domů dvou odlišných typů s dispozicemi 4+kk, nebo 5+kk v cenových relacích od 20 – 36 milionů korun. Návrh bytových a rodinných domů i tří solitérních vil je unikátní fúzí nápadů z vyhlášené mezinárodní architektonické soutěže, není tak divu, že se dočkal nominace na cenu za Realitní projekt roku 2020. 

Prodej bytů a řadových domů na Praze 5 tak úspěšně pokračuje, a vzhledem ke kvalitě výstavby i výjimečné lokalitě v širším centru hlavního města může jít i o zajímavou investiční příležitost. Investice ať už pro vlastní rodinné bydlení či pro zhodnocení financí je v dnešní době jedna z nejdůležitějších. top´rezidence je značka s garancí vysoké úrovně standardů, závazkem výjimečné architektury, urbanismu, vybrané lokality. KKCG Real Estate Group používá značku top’rezidence od roku 2013.

Foto: interiéry top’rezidence Pomezí

Foto: exteriéry top’rezidence Pomezí

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení