Online školení: Mzdová účtárna na začátku léta

04.05.2021 | , Tuesday.cz
Komerční sdělení


Připravte se s námi na všechny důležité změny ve mzdové účtárně. Vše probereme jasně, srozumitelně, na konkrétních příkladech. Naučte se aplikovat legislativní novinky do své praxe.

Na našem jednodenním online školení se 21. května dozvíte aktuální novinky z oblasti mzdového účetnictví. Na toto téma jsme pořádali školení již v minulosti a setkalo se s velkým úspěchem.  

Okruhy online školení

Komplikovanější výpočty k řádné dovolené od roku 2021 – rozvržení pracovní doby a souvislost s řádnou dovolenou, započitatelné a limitované překážky v práci pro účely řádné dovolené (rozdílné právní výklady k posouzení výkonu práce pro účely řádné dovolené), čerpání řádné dovolené po skončení mateřské dovolené v praktických příkladech a další. 

Připravovaná novela zákona o dětských skupinách s ohledem na uplatnění slevy na umístění dítěte do předškolního zařízení.

Aktuálně k cílené podpoře zaměstnavatelů (kurzarbeit nebo Antivirus dle legislativní situace).

Změny občanského soudního řádu od 1. dubna/1. července 2021 – chráněný účet a přikázání jiné peněžité pohledávky, zálohované výživné jako přednostní pohledávka s novým pořadím.

Kombinace souběžných pracovněprávních vztahů u jednoho zaměstnavatele s ohledem na zdanění po změnách od 1. ledna 2021, včetně odlišností u odvodů sociálního a zdravotního pojištění.

Legislativní novinky a jiné aktuality k datu konání školení.

Kdo vás školením provede? 

Školení proběhne pod taktovkou zkušené lektorky Dagmar Kučerové. Zaměřuje se na oblast mzdového účetnictví a personalistiky, včetně legislativních novinek a aktuálních právních výkladů z dané oblasti. Působí také jako redaktorka serveru Podnikatel.cz, kde publikuje články převážně z oblasti pracovněprávní a daňové problematiky.

Jak naše školení probíhá? 

Sejdeme se virtuálně, prostřednictvím aplikace ZOOM. Připojení je velmi jednoduché, dva dny před školením vám zašleme návod na připojení a v den školení od nás dostanete přístupové údaje. Během školení je samozřejmě možné pokládat dotazy či si vyměňovat zkušenosti s ostatními účastníky. Pro účast na školení stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář

Pouhý týden po tomto školení o novinkách pořádáme školení na nové téma s názvem Změny zákona o DPH od 1. 7. 2021. Probereme základní informace o aktuálním stavu národní a evropské legislativy v oblasti DPH, vymezení nových základních pojmů i míst plnění, uplatňování DPH při prodeji i aktuální problémy při podávání daňových přiznání. Více podrobností najdete na webu školení

Autor článku

Komerční sdělení