Poskytovatel operativního leasingu musí být pružný a komunikativní. Máte takového?

07.06.2021 | , Business Lease
Komerční sdělení


Nejistá doba dokáže prověřit kvalitu obchodních partnerů nejlépe. Ať už jde o dodavatele, či odběratele. Nebo o leasingovou společnost.

Pokud jste měli během pandemické situace sjednaný leasing u poskytovatele, který nedokázal adekvátně zareagovat na nastalé podmínky, možná vám tím zkomplikoval chod businessu. Jak se podobným nepříjemnostem v budoucnu vyvarovat a jak poznat dobrou leasingovou společnost

Podpora 24/7

Pokud se stane něco s vozem, poskytovatel operativního leasingu by vám měl být k dispozici takřka nepřetržitě a dokázat vyřešit většinu vašich požadavků do 24 hodin. To ovšem neznamená, že by měl jen pasivně přijmout vaše hlášení a předat informace dál, nýbrž by vám měl podat pomocnou ruku při řešení situace. Zvláště pak v případě, kdy dojde k ochromení mobility vaší firmy. Ideální leasingová společnost by měla sama zajistit transport vozu do servisu a poskytnout vám náhradní vozidlo. Mezi takové poskytovatele, pro něž full servis představuje samozřejmost, se řadí společnost Business Lease. Ta má navíc díky dlouhému působení na českém trhu bohaté know-how, které předává svým zaměstnancům, ale i síť 928 servisních partnerů napříč regiony po celé zemi, čímž se vaše čekání na jakékoliv servisní zásahy výrazně zkracuje. Business Lease za vás rovněž převezme všechno papírování a ušetří vám drahocenný čas. Právě tuto proaktivitu a bezproblémové plnění závazků si klienti společnosti chválí nejčastěji.

S kvalitním poskytovatelem je řeč

Firmy si v roce 2020 uvědomily, že se jejich situace může změnit ze dne na den. Proto se vždy ujistěte, že není vaše leasingová společnost skoupá na slovo, dokáže vám naslouchat a hledat způsoby řešení. Business Lease se konkrétně s pandemickými převraty vypořádal velice pružně. Takřka ze dne na den se podařilo fungování společnosti přenést do on-line prostoru, aniž by utrpěla kvalita služeb a klienti zůstali napospas osudu. Dál aktivně komunikoval, poskytoval poradenství a přišel dokonce s novými nástroji, které usnadnily klientům kontakt se společností jako Linku služeb, jejímž prostřednictvím se telefonicky objednávají vozidla do servisu a výrazně se tím zkracují čekací doby.

Řešení na míru vašim potřebám

Kvalitní poskytovatel vás rovněž nebude nutit ke sjednání operativního leasingu, pokud se nacházíte v nejisté situaci nebo by pro vás takový závazek mohl představovat riziko. Naopak se snaží přijít s nabídkou, která vašemu businessu prospěje. Business Lease vám v této oblasti nejen dobře poradí, nýbrž i rovnou dokáže přijít s řešením v podobě pronájmu vozu z vlastní autopůjčovny Business Rent s 300 automobily. Zde si můžete vypůjčit vůz až na několik měsíců, přičemž podmínky vypůjčení dosahují téměř stejných podmínek, jaké Business Lease nabízí klientům při operativním leasingu. Dále společnost nedávno uvedla produkt Direct fungující na principu uzavřené kalkulace s garantovanou zůstatkovou cenou vozu a s hrazenými službami až ve chvíli, kdy dojde k jejich využití. Jako ekvivalent k havarijnímu pojištění pak přišel poskytovatel s Havarijním programem, v jehož rámci najdete také kurz defenzivní jízdy.

Autor článku

Komerční sdělení