Seznamte se se zásadními novinkami v daních a účetnictví

10.11.2021 | , Internet Info
Komerční sdělení


Začátek roku bude klasicky ve znamení důležitých změn. Na našem online školení se připravíte na důležité novinky a v lednu 2022 vás nic nezaskočí. 

Do konce roku zbývají necelé dva měsíce, během nich nabídneme dvě online školení, která se týkají novinek, které vejdou v platnost v lednu 2022. První školení proběhne v pondělí 6. prosince. Společně se podíváme na novinky v oblasti daní a účetnictví.

 
Okruhy školení

 

  • Změny v daních z příjmů včetně zvýšení částek daňového zvýhodnění na vyživované děti a výkladu přechodných ustanovení, 
  • změny v dani z přidané hodnoty (včetně tzv. e-commerce novely zákona o dani z přidané hodnoty),
  • aktuální výklady Finanční správy
  • nové interpretace Národní účetní rady
  • průběh přípravy nového zákona o účetnictví
  • další aktuality a novinky k datu konání školení

Kdo účastníky školením provede?

 
Jan Molín - daňový poradce a zkušební komisař Komory daňových poradců České republiky. Působí na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde je zástupcem vedoucího katedry finančního účetnictví a auditingu. Ve své praxi se zabývá účetnictvím a daněmi podnikatelských subjektů. Je autorem řady článků a odborných publikací, dlouhodobě se věnuje přednáškové činnosti pro účetní, daňové poradce, auditory a odbornou veřejnost.


Jak bude online školení probíhat? 


Online školení proběhne přes aplikaci ZOOM. Připojení je velmi jednoduché, dva dny před školením vám zašleme návod na připojení a v den školení od nás dostanete přístupové údaje. 


Cena školení 


Cena našeho školení činí 1 990 Kč bez DPH. Na webu školení najdete veškeré informace, včetně registračního formuláře


Poslední online školení tohoto roku proběhne ve středu 8. prosince a bude se týkat důležitých změn ve zdravotním pojištění. Už nyní se můžete na webu seznámit s veškerými podrobnostmi o školení. 
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení