Podpora pro podnikání: Sjednejte si dlouhodobou půjčku

09.11.2021 | , Shutterstock.com
Komerční sdělení


Půjčky lze rozdělit do několika druhů, přičemž každý z nich má své výhody, ovšem samozřejmě i své nevýhody. Proto je důležité se před uzavřením smlouvy dobře rozmyslet, co přesně hledáte.

Vzhledem k tomu, že je však společnost schopná vyhovět vašim požadavkům, najdete ideální řešení přesně podle svých potřeb.


Dlouhodobá půjčka


Prvním typem půjčky je takzvaná dlouhodobá půjčka. U té je hlavním parametrem splatnost delší než jeden rok. S oblibou je využívána podnikateli, jelikož vám umožní se svým podnikáním začít, anebo naopak podpořit již rozjetou firmu. Půjčit si můžete individuálně od 50 000 Kč až po 50 000 000 Kč. 
Díky individuálnímu přístupu si můžete všechny náležitosti nastavit dle svých potřeb – výši splátek dle svých finančních možností, přičemž půjčka je bezúčelová, a tak finance můžete využít v podstatě na cokoliv. Zároveň nemusíte dokládat svou platební historii. Peníze po uzavření smlouvy dostanete již do 24 hodin, jedná se tak o praktický způsob, jak rychle získat peníze, a to v podstatě bez obtíží. Se všemi formalitami vám pomůže finanční specialista.


Půjčka bez registru


Dlouhodobá půjčka bez registru nabízí určité výhody oproti běžné půjčce. Nehledí totiž příliš na bonitu klienta, zároveň nebankovní společnost nenahlíží do bankovních či nebankovních registrů dlužníků, kterých je několik. Díky tomu je tak většinou zajištěno rychlé schválení během krátkého procesu a zjišťování možné platební morálky. 
Nelze však počítat s tím, že byste nemuseli dokládat své příjmy. Ve většině případů je totiž třeba, aby společnost znala alespoň tyto údaje, aby měla určitou jistotu, že peníze zvládnete splácet. Proces je však výrazně rychlejší, což oceníte v případě, že peníze potřebujete opravdu nutně a nelze na ně čekat.


Možná konsolidace


Konsolidace je skvělou příležitostí, jak dostat své dluhy pod kontrolu. Ve většině případů se jedná o záchranou brzdu, která vás zastaví od dalších problémů například v případě, že je nedostatkem finanční ohroženo vaše bydlení a podobně. 
Díky konsolidaci můžete své půjčky a úvěry spojit do jedné. Zjednoduší se vám tak administrativa půjček a můžete i něco málo ušetřit díky minimalizaci různých poplatků. Jestliže vás tato možnost zaujala, můžete požádat o nezávaznou konzultaci, během které se dozvíte bližší informace a svoje možnosti.


Krátkodobá půjčka


Další možností je krátkodobá půjčka. U tohoto typu probíhá splácení do šesti až dvanácti měsíců. Vyhnete se tak dlouhodobému splácení, přičemž peníze získáte stejně rychle a za výhodných podmínek jako u dlouhodobé půjčky. Krátkodobá půjčka vám může pomoci v případě, že nastane nečekaná situace, pro jejíž řešení potřebujete finanční prostředky. 
Čerpání této půjčky se vám vyplatí například v případě, že máte menší finanční rezervu, než kolik potřebujete na předpokládaný výdaj. Jestliže máte pravidelný příjem, který slouží jako záruka pravidelného splácení půjčky, můžete této možnosti využít.


Mikropůjčka


Mikropůjčky jsou specifické tím, že jejich splatnost je maximálně 30 dní. Většinou se tedy jedná o půjčování menších finančních obnosů. Využívány jsou pro různé účely, ať už se jedná o nákup nové kuchyňské linky, anebo finance sháníte na něco jiného. Je však třeba být u mikropůjček na pozoru. Jestliže si jich totiž vezmete příliš mnoho, pravděpodobně pak budete mít problém s případnou konsolidací, jestliže se dostanete do problémů. Proto je třeba u půjčky a úvěru vždy hledět i do budoucna.
Půjček je celá řada, přičemž podle jednotlivých parametrů z různých typů získáte určité výhody. Proto je důležitý individuální přístup, díky kterému zvládnete vybrat vhodné řešení pro danou situaci.
Zdroj obrázku: everything possible / Shutterstock.com

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení