Velká inflace láká střadatele k investicím do kryptoměn

24.11.2021 | , CRYFIN.com
Komerční sdělení


Stabilní růst s nízkou inflací je pryč. Je nutné investovat chytře. Alternativou jsou investice do kryptoměn.

Drobní střadatelé i velcí investoři hledají možnosti, jak své peníze chránit a své peníze před touto hrozbou. Česká firma CRYFIN to se svým produktem CRYFIN Boost umožňuje na pár kliknutí v počítači. Jako česká firma s týmem analytiků a „kamennou pobočkou“ si zakládá na tom, aby její služby byly snadno porovnatelné a pro klienty přehledné. Na stránkách www.investicedokrypta.cz si proto můžete stáhnout brožuru, která vám pomůže v orientaci s výběrem, jak investovat.


Na co si dát pozor


Než si samotný bitcoin koupíte, je potřeba si rozmyslet, jak si chcete bitcoin pořídit a jakým znalcem se chcete stát. Pokud chcete postupovat bez zbytečných komplikací a mít jistotu, je vhodné investovat přes zavedené společnosti. I zde je důležité si rozmyslet, u jaké společnosti svůj nákup provedete, protože mezi jednotlivými subjekty jsou propastné rozdíly. Je důležité porovnat kurzy, další poplatky a přidané služby, abyste zbytečně za stejnou službu neplatili příliš moc a získali jste maximum výhod. Samotný nákup bitcoinu by měl být pro investora rychlý, přehledný a hlavně transparentní z hlediska nákladů. Porovnání produktů najdete třeba na www.investicedokrypta.cz
Možností je i nákup bitcoinu ze speciálních bankomatů, nebo u zahraničních společností. Hlavní nevýhodou takové směny jsou vysoké poplatky za směnu a rozdílné kurzy, které se zde často vyskytují. Taková služba se může jevit jako nejjednodušší a snadno dostupná, ale často nakonec není výhodná kvůli mnoha omezením a kurzům. Existuje zde omezení týkající se velikosti vkladu anebo komunikace v českém jazyce. Navíc při peněžních transakcích je důležité cítit se bezpečně a pohodlně, nikoliv řešit transakce z veřejných prostor v obchodních centrech.


Získejte dvojí zhodnocení bitcoinu


S unikátním produktem CRYFIN Boost máte možnost investovat do bitcoinu jednorázově již od 25 000 Kč i v rámci pravidelných úložek od 500 Kč, a získat tak hned DVOJÍ ZHODNOCENÍ:

  • v rámci aktuální ceny bitcoinu
  • v rámci pevného úroku až 8 % ročně

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení