FIN R(E)voluce: konference ze světa financí

19.04.2022 | , Internet Info
Komerční sdělení


Dopady války na Ukrajině a pandemie na finančnictví, nové bezpečnostní hrozby, kryptoměny nebo využívání chatbotů a AI v bankovnictví. 

 

Odborný server Měšec.cz opět pořádá konferenci FIN R(E)voluce. Proběhne 19. května v Praze. Program se postupně zaplňuje zajímavými tématy i přednášejícími z významných institucí.

 Co konference nabídne? 

Aktuální dění a nové trendy v bankovnictví

  • Dopad covidové pandemie a probíhající války na Ukrajině na finanční trh a bankovní domy
  • Udržitelnost a zodpovědné podnikání v bankovním sektoru
  • Přehled trhu a nové trendy ve vymáhání pohledávek
  • Budoucnost plateb tělem  
  • Přehled situace a novinky na trhu kryptoměn

Digitalizace a automatizace finančních procesů

  • Využívání chatbotů a umělé inteligence ve finančním sektoru
  • Automatizace a IT řešení finančních procesů
  • Moderní software, které usnadní řízení financí a procesů ve firmách

Finanční kriminalita a kyberbezpečnost

  • Boj s finanční kriminalitou
  • Zabezpečení dat a kyberbezpečnost
  • Finanční podvody na internetu – otevřený rozhovor s podvodníkem

VYBÍRÁME Z PROGRAMU

VOCALLS voicebot v ČSOB plně nahradil IVR 

V Klientském centru ČSOB odbavuje zákaznické požadavky voicebot. Oproti dříve využívanému systému IVR dokáže porozumět lidské řeči a může s klienty vést rozhovor. Není problém odbavit hovor end-to-end nebo přepojit dotazujícího na správného operátora. Jak vypadá vývoj takového voicebota? Kolik hovorů dokáže zdárně vyřídit ke spokojenosti zákazníků? A co nového ČSOB chystá? Přednášky se ujmou Zdeněk Ručka, Designer Lead z VOCALLS a Jan Štofaňak, procesní manažer z ČSOB.

Kybernetická kriminalita ve finančním sektoru

Kyberkriminalita a dopady podvodů zejména na korporáty, kryptoměny a rizika které obchod s nimi přináší. Ale například také aktuální přehled dění ve finančním sektoru s ohledem na válku na Ukrajině. Konkrétní případy z praxe i ukázky preventivních opatření přinesou vrchní komisaři kriminální policie. 

Měsíc (s) internetovým podvodníkem

Šéfredaktor serveru Měšec.cz Dalibor Z. Chvátal odkryje praktiky internetového podvodníka, který operuje na Bazoši a sBazaru a o jehož „úspěších“ jste mohli slyšet ve zpravodajství. Dozvíte se, proč podvádí, jak loví oběti, jak získává peníze a jak je pere. A také jaké to je, nechat se u něj zaměstnat.
Konference s názvem FIN R(E)voluce je ideálním místem pro všechny bankovní odborníky, finanční specialisty, poradce, analytiky, finanční ředitele a manažery nebo obchodní ředitele. Kromě nabitého programu si můžete užít také setkání s ostatními odborníky na finance, diskuzi s našimi spíkry během přednášek nebo perfektní catering hotelu Hotelu Jalta, kde konference proběhne. 

Partnerem konference je Dreamview a Vocalls. Produktovým partnerem je EasyEvent. Mediálními partnery jsou CardMag, CFOworld, Euro.cz, Finance.cz a Sdružení pro bankovní karty. Organizátory konference jsou server Měšec.cz a TUESDAY Business Network. Produkci zajišťuje Internet Info.
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení