Reado v seznamu světových lídrů realitních inovací

12.09.2022 | , Reado
Komerční sdělení


V sedmém vydání prestižní celosvětové publikace "Real Estate Innovations Overview" se objevila i společnost Reado.  Členské firmy věhlasné poradenské společnosti KPMG ve spolupráci s Global Prop Tech každoročně analyzují a představují inovativní firmy v segmentu nemovitostí a stavebnictví po celém světě.

Zdroj: KPMG

Reado je realitní platforma, která působí v České republice a na Slovensku. Cílem je modernizovat, zefektivnit a zjednodušit proces prodeje a nákupu nemovitostí. Reado využívá moderní technologie a pomáhá zájemcům o prodej nebo koupi nemovitosti učinit ta nejlepší rozhodnutí.

Pokud plánujete prodat svou nemovitost, společnost Reado vám poskytne okamžité bezplatné ocenění pomocí vlastního automatizovaného modelu oceňování, který zpracovává údaje o více než 500 000 transakcích na trhu s nemovitostmi. Toto řešení eliminuje riziko prodeje "pod cenou". Následně vám doporučí špičkového realitního experta, který vám pomůže prodat nemovitost za nejlepší cenu a najít vhodného kupce z více než 10 000 potenciálních kupců, kteří v současné době hledají nemovitost pomocí služby Reado. 

Pokud plánujete koupi nové nemovitosti, Reado vám umožní získat nejnovější nabídky jako první. Jednoduše zadejte svá kritéria a Reado pro vás denně vyhodnotí stovky nových nabídek, které splňují vaše požadavky. Ušetříte tak čas i peníze, protože za vás porovná nabídky na základě jejich výhodnosti.

Zdroj: Reado

Pokud vás zajímají ceny v oblasti, kde žijete, a další údaje z realitního trhu, jako je cena za metr čtvereční, aktuální nabídka na trhu, průměrná délka prodeje nebo průměrný měsíční nájem, můžete využít vůbec první mapu cen nemovitostí, která funguje na Slovensku a v České republice. Díky tomu již nebudete muset pracně porovnávat nabídky prostřednictvím realitních portálů, ale jednoduše si vyhledáte lokalitu, o kterou máte zájem.

"Naším cílem je stát se tvůrcem realitního trhu, platformou, která zefektivní, zrychlí a zjednoduší proces propojení nabídky s poptávkou," říká Michal Hanečka, spoluzakladatel společnosti Reado.

"Pustili jsme se do náročné mise, kdy se snažíme inovovat segment, který funguje zajetým způsobem již desítky let. Proto se setkáváme s různými reakcemi současných hráčů na trhu. Nesnažíme se však makléře z transakce vyloučit, naopak jim chceme pomoci v jejich přeměně v důvěryhodné partnery pro klienty. Zároveň věříme, že společná snaha o zlepšení kvality služeb pro klienta bude pro všechny strany prvořadá. Pokud uspějeme, chceme motivovat další firmy a jednotlivce, kteří mohou uvést do života ještě lepší inovace," dodává Hanečka.

Reado zpracovalo téměř 89 000 ocenění pro zájemce o prodej nemovitosti a v roce 2022 již služeb této realitní platformy využilo 6 649 klientů v České republice a na Slovensku. V nadcházejících měsících plánuje Reado přinést další novinky, například v podobě tržiště, přes které si potenciální kupující může sjednat prodej či koupi a další související záležitosti. Prostřednictvím vybraných partnerů si budete moci sjednat hypotéku, pojištění nemovitosti, najít odborníka na rekonstrukci nebo porovnat dodavatele energií pro domácnost.

Zdroj: Pexels

"Máme ambici posílit naši pozici na českém a slovenském trhu a přinášet inovativní řešení. Věříme, že dokážeme pomoci tisícům klientů udělat to nejlepší rozhodnutí při jedné z největších transakcí v jejich životě. To bude platit zejména v nadcházejícím období, kdy roztříštěné informace o vývoji cen nemovitostí mohou způsobit větší nejistotu v procesu prodeje a koupě," uzavírá Hanečka.

21 členských firem KPMG z celého světa ve spolupráci s Global Prop Tech vydalo publikaci "Real Estate Innovations Overview", která vychází z průzkumu téměř 800. 
Využijte služeb globálního lídra v oblasti realitních inovací i vy. Oceňte si svoji nemovitost online, zdarma a nezávazně. 
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení