O společnosti

Základní informace o našem portálu, jeho provozovateli, jeho historii, současnosti i projektech, které připravujeme do budoucna.

Z historie portálu Finance.cz

Portál Finance.cz byl spuštěn v roce 1997, a patří tak k nejstarším odborně zaměřeným serverům na českém internetu. Nabízí svým uživatelům mnoho praktických článků, a kalkulátorů, řadu srovnání finančních produktů i dat ze světových burz a množství dalších užitečných aplikací, které návštěvníkům pomohou orientovat se ve světě financí.

Navíc portál pro své uživatele připravuje další projekty, které pomáhají dotvářet komplexní internetové služby pro návštěvníky - jde třeba o Poradenské centrum s osmi specializovanými oblastmi.

Návštěvnost portálu, měřená počtem unikátních návštěvníků, překročila v lednu 2017 hodnotu 920.000. Počet shlédnutých stránek se ve stejním období dostal ke 3.600.000 (Zdroj: NetMonitor - http://online.netmonitor.cz). Podrobné informace najdete také zde.

V březnu roku 2003 získal portál Finance.cz ocenění Akademie českého internetu Zavináč 2002 v kategorii Nejlepší stránka o financích roku 2002.

Provozovatelem portálu Finance.cz je Mladá fronta a.s.

Autopojištění Allianz Direct

Získejte autopojištění od Allianz na celý rok, zaplaťte jen 10 měsíců.

Ekonomická krize byla důsledkem mravní bídy, tvrdí odborník

07.07.2014  |  Martin Holoubek

KOMENTÁŘ | Pojem finanční krize a následná hospodářská recese je nedílnou součástí obchodního i…
Zobrazit další komentáře