Jak jste hlasovali

24.08.2001 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


V naší poslední anketě zazněla otázka, kolik jste ochotni zaplatit měsíčně za přímé bankovnictví, abyste nemuseli chodit do banky.

V naší poslední anketě zazněla otázka, kolik jste ochotni zaplatit měsíčně za přímé bankovnictví, abyste nemuseli chodit do banky. A jak to dopadlo ? Čtenáři našeho serveru jsou ochotni za přímé bankovnictví zaplatit v průměru měsíčně maximálně 30 Kč, tak odpovědělo přesně 53 % účastníků ankety. Je tedy zřejmé, že nejběžnějšími službami v oblasti přímého bankovnictví se stanou spíše levnější služby jako telebanking nebo GSM Banking.
Dále asi čtvrtina (tedy 23 % účastníků) je ochotno zaplatit částku až do padesáti korun. Ale jen asi 17 % je ochotno platit za některou ze služeb přímého bankovnictví max. 100 Kč. A jen 7 % je dokonce ochotno platit více jak stovku, když nebudou muset chodit do banky.
Je však dobré vědět, že lidé jsou ochotni si něco připlatit, aby nemuseli stát fronty v bankách, a tak můžeme doufat, že budoucnost nám přichystá i několik dalších možností, jak ovládat svůj účet nebo jak zakládat účet aniž bychom museli navštívit banku.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ