Úrokové zvýhodnění s

15.01.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Máte-li zájem o uzavření smlouvy o stavebním spoření podívejte se jakou akci připravila Wüstenrot-stavební spořitelna k 10. výročí svého založení.

Zájemci o stavební spoření mají možnost v tomto období získat smlouvu s úrokovým zvýhodněním tzv. Jubilejní smlouvu. Akce potrvá v prvním čtvrtletí roku 2002 a bude ukončena 31.3.2002.

Jaké zvýhodnění spořitelna nabízí a co je třeba pro jeho přiznání splnit?
Pokud bude smlouva založena v prvním čtvrtletí 2002 poskytne stavební spořitelna zvláštní zvýhodnění - úrokový bonus ve výši 35% z částky úroku k okamžiku vyplacení uspořené částky při jejím úroční 3% p.a.
Aby mohl být bonus vyplacen je třeba, aby smlouva o stavebním spoření byla vedená s minimální cílovou částkou 140 000 Kč, smluvní vztah trval minimálně 5 let, smlouva splňovala podmínky pro přidělení cílové částky dle VOP, klient neuplatnil nárok na úvěr ze stavebního spoření a nebyly na smlouvu uplatněny další zvýhodnění (např. program Futurum).
Při pravidelném měsíčním spoření 1500 korun získá klient za 5 let na úrocích o 3220 korun více, právě díky tomuto zvýhodnění.

Zalíbila se Vám možnost získat úrokové zvýhodnění navíc? ... neváhejte a uzavřete smlouvu třeba na našem Prodejním centru. Více informací o stavebním spoření získáte na této stránce a tarify stavebních spořitelen si můžete porovnat zde.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ