Spotřebitelé již podesáté vybrali nejlepší novinky českého rychloobrátkového trhu

29.04.2010 | , Atoz Event
FIREMNI FINANCE


Prestižní ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2010 má opět své vítěze. Na slavnostní ceremonii bylo vyhlášeno 27 vítězných výrobků / výrobkových řad

22. dubna vyhlásila společnost Atoz Event výsledky desátého ročníku prestižního programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2010, který oceňuje novinky a inovace na českém trhu rychloobrátkového zboží. Vítězné výrobky byly vyhlášeny v počtu 27 kategorií. Spotřebitelé vybírali z 80 přihlášených výrobků / výrobkových řad.

Sponzorem tohoto ročníku je společnost Speed Press Plus, a. s., přední dodavatel 3D reklamy na českém trhu. Ceremonie se uskutečnila za podpory společnosti ProMoPro, s. r. o., dodavatele AV techniky.

Ocenění byla udělena na základě exkluzivního výzkumu, který provedla agentura Factum Invenio. Sběr dat byl realizován současně prostřednictvím osobního (face to face) a on-line dotazování. Celkový počet 2500 respondentů byl vybrán kvótním způsobem tak, aby byl reprezentativní vzhledem k populaci ČR.

Večerem v duchu mystiky konaném v pražském hotelu Ambassador – Zlatá Husa opět provedla Bára Štěpánová, k tanci hrála živá hudba a pro hosty byl připraven zábavný program.

Obrázek 1: Seznam oceněných výrobků kategorie 1-14

volba1.jpg

Cena odborné poroty pro dva nejinovativnější výrobky ročníku 2010

Po uzavření registrace výrobků do programu se každoročně sejde porota složená z odborníků na retail a zhodnotí přihlášené výrobky. Úkolem poroty je také udělit cenu za nejinovativnější výrobek ze všech přihlášených produktů. Letos opět udělila porota tyto ceny dvě.

Cenu poroty z potravinových výrobků získala řada HELLO SMOOTHIE od společnosti LINEA NIVNICE, a. s. Z nepotravinových výrobků byl oceněn produkt PE-PO DŘEVĚNÝ PODPALOVAČ od společnosti Severochema, družstvo pro chemickou výrobu, Liberec.

Absolutní vítěz

Atoz Event letos poprvé ocenil výrobek, který ve výzkumu získal nejvyšší počet bodů. Stala se jím řada KOLONÁDA PREMIUM od společnosti Kraft Foods CR s. r. o.

Obrázek 2: Seznam oceněných výrobků kategorie 15-27

volba2.jpg

Autor článku

Tiskovka