Nový balíček MůjÚčet Komerční banky lze uzavřít online

08.04.2011 | , Komerční banka
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


8.4.2011 Komerční banka zpřístupnila na svém webu online žádost o balíček MůjÚčet. Zájemci si mohou o MůjÚčet požádat v několika krocích na internetové adrese mujucet.kb.cz. Aplikaci pro Komerční banku realizovala internetová agentura FG Forrest.

Komerční banka tak rozšíří svoje služby poskytované online. Pro stávající a zejména pak pro budoucí klienty nabízí velmi snadný způsob, jak požádat o MůjÚčet online. O balíček MůjÚčet klienti velice snadno zažádají na webových stránkách v několika krocích. Po vyplnění jednoduchého formuláře a odeslání žádosti bude zájemce kontaktován telefonním centrem Komerční banky. Ověří spolu některé detaily a domluví si podrobnosti podepsání smluv a předání platební karty na pobočce, kterou si zájemce zvolí.

Bezchybná funkčnost a požadované zabezpečení vstupních dat jsou nezbytným předpokladem spolehlivé aplikace. V zajištění těchto parametrů má společnost FG Forrest bohaté zkušenosti a reference. Dlouhodobá spolupráce FG Forrest a Komerční banky je prověřena mnoha společnými projekty.

„MůjÚčet je produktem, který si online mohou pořídit i zájemci, kteří dosud nejsou klienty Komerční banky. Vnímáme proto tuto možnost jako průlomovou a věříme, že podobným způsobem bude možné již brzy nabídnout další produkty a služby. Vlastní žádost i všechny navazující procesy jsme se snažili maximálně zjednodušit tak, aby bylo pořízení balíčku MůjÚčet pro klienta pohodlné a rychlé,“ uvádí Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT