Wellness víkend za poukázky

31.05.2011 | , Le Cheque Déjeuner
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


Wellness víkendy se staly poslední dobou vítanou formou krátkého, ale přitom velmi efektivního odpočinku i v České republice. Díky poukázkám společnosti Le Ch?que Déjeuner mohou nyní zaměstnavatelé nabídnout tento způsob relaxace i svým zaměstnancům – a zároveň snížit své výdaje využitím daňových úlev.

Motivovat chytře a přitom úsporně je cíl každého zaměstnavatele, kterému není lhostejné pracovní prostředí ve firmě. Finanční odměny na konci roku sice zaměstnance potěší, málokdy je ale dotyčný investuje sám do sebe. Většinou skončí v rodinném rozpočtu, kde jsou utraceny za jídlo či dárky pro děti.

Naproti tomu benefity ve formě poukázek na wellness víkendy a dovolené nabídnou zaměstnanci nejenom finanční příspěvek, ale dají mu i pocit, že společnosti, pro kterou pracuje, není lhostejný – že se mu zaměstnavatel snaží poskytnout i luxus, který by si jinak jen těžko dovolil.

„Uspokojování fyzických potřeb má přímý vliv na naši psychiku a naši vnitřní spokojenost, v životním stylu lidí však péče o tuto oblast velmi často pokulhává. Proto si cením každé firmy, která si tuto důležitou souvislost s kvalitou života a pracovním výkonem uvědomuje a své zaměstnance v tomto směru podporuje.“ říká Adéla Humlová, jednatelka konzultační společnosti Gentea.

Zaměstnanecké poukázky na dovolenou relaxaci společnosti Le Chéque Déjeuner jsou přijímány v široké síti cestovních kanceláří, lázní a hotelů. Je to originální způsob jak odměňovat a šetřit zároveň, protože poukázky jsou osvobozené od daně z příjmu a sociálního a zdravotního pojištění na straně zaměstnance. Výše příspěvku je přitom libovolná, až do částky 20 000 Kč na zaměstnance a rok. Navíc má držitel poukázky možnost využít speciálních slev, které na Šek dovolená, UNIŠEK či UNIŠEK+ nabízejí někteří partneři Le Chéque Déjeuner jako bonus navíc.

Kompletní seznam provozoven, které přijímají šeky společnosti Le Chéque Déjeuner, naleznete na www.mujsek.cz.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT