ČSOB Leasing je strategickým partnerem HYUNDAI manipulační technika

20.07.2011 | , ČSOB Leasing
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


19.7.2011 Společnost ČSOB Leasing je strategickým partnerem pro financování manipulační techniky Hyundai. Stalo se tak na základě uzavření smlouvy se společností Mátl & Bula, spol. s r.o., která je výhradním dovozcem manipulační techniky Hyundai do ČR.

„ČSOB Leasing má dlouholeté zkušenosti s financováním manipulační techniky. Financujeme nákupy techniky pro jednotlivé koncové a fleetové zákazníky a také dlouhodobé pronájmy manipulační techniky. Uzavřením smlouvy o spolupráci se společností Mátl & Bula se naše nabídka financování rozšiřuje o vysokozdvižné vozíky značky Hyundai. ČSOB Leasing má pro financování této techniky k dispozici plnou škálu produktů včetně financování formou operativního leasingu. Rychlé a jednoduché vyřízení žádosti o financování je zajištěno v rámci produktu Qiuck lease“ uvádí ke spolupráci Jan Kulhánek, ředitel pro rozvoj obchodů strojů a zařízení ČSOB Leasing.

„Jsem rád, že jsme podpisem smlouvy vstoupili do spolupráce se spolehlivým a stabilním finančním partnerem, pro naše společné zákazníky je to velmi důležité kritérium. Máme tak zajištěnu kvalitní nabídku financování dostupnou v celé České republice. Nabídka financování s ČSOB Leasing se týká i dalších produktů, které nabízíme. Jsou to čtyřcestné vozíky od firmy Combilift a skladová techniku firem Hyundai, Capstan a OMG“ komentuje kontrakt o spolupráci Rostislav Mátl, jednatel společnosti Mátl & Bula, spol. s r.o.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT