O Majordomus je zájem

02.10.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Majordomus, hypoteční úvěr HVB Bank, se snaží vycházet klientům vstříc. To se odráží  v nárůstu počtu i objemu poskytnutých hypotečních úvěrů.  

Od ledna do srpna 2003 HVB Bank poskytla hypoteční úvěry v celkovém objemu 1 380 mil. Kč. V porovnání s rokem 2002 se jedná o 130% nárůst (co do počtu úvěrů činí nárůst dokonce 170%).
 
Ve snaze vyjít vstříc potencionálním klientům, banka od loňského podzimu maximálně zjednodušila celý administrativní proces při vyřizování hypotečního úvěru a zároveň podstatně snížila požadavky na výši příjmu klienta, resp. domácnosti žádající o úvěr.
 
"Hypoteční úvěry je HVB Bank schopna rychle a za výhodných podmínek poskytnout i cizincům, kteří chtějí investovat do nemovitého majetku.", řekl Jiří Doubravský, ředitel odboru financování nemovitostí Majordomus.
 
Další možností, jak využít hypoteční úvěr Majordomus, je financování investic do výnosových nemovitostí. Pořízení nemovitosti za účelem pronájmu třetím osobám je v současné době zajímavý nástroj realizace výrazně vyššího výnosu než u jiných stejně bezpečných investic. Hypotéka je přitom majitelem splácena právě prostřednictvím těchto výnosů.
 
HVB Bank jako první banka na českém trhu navíc poskytuje klientům možnost výhodné fixace úrokové sazby až na dobu 15 let. Hypoteční úvěr Majordomus dále umožňuje i např. refinancování vlastních prostředků klienta investovaných do nakupované nemovitosti.

Zdroj: HVB Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ