Bez akontace až do 80% ceny nemovitosti

03.11.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


S takovou nabídkou přichází v rámci úvěru MAXI TREND Stavební spořitelna České spořitelny. Chcete-li o tomto produktu vědět více  čtěte následující zprávu…

Od 15. října 2003 nabízí stavební spořitelna České spořitelny klientům překlenovací úvěr MAXI TREND. Pro poskytnutí zvýhodněného úvěru nepožaduje banka žádný počáteční vklad. Úvěr má po celou dobu pevnou úrokovou sazbu a klienti jej mohou čerpat až do výše 80 % ceny nemovitosti.

"Naším záměrem bylo vytvořit úvěrový produkt, který bude flexibilní a tudíž přístupný jak bonitním klientům, tak i klientům, kteří  disponují  nižšími příjmy", řekl  člen  představenstva a náměstek  generálního  ředitele  Stavební  spořitelny  České   spořitelny  Vojtěch  Lukáš. "Předností MAXI TRENDU je,  že díky pružně nastaveným podmínkám úvěru si klienti sami určují výši měsíčních plateb a délku splácení úvěru - podle svých potřeb a možností," dodal.

Zvýhodněný překlenovací úvěr bez akontace je určen klientům, kteří hodlají čerpat úvěr v celkové výši alespoň 300 000 Kč. Jako zajištění požaduje banka zástavní právo na nemovitost. Klienti mohou  splácet úvěr  až  23 let. Úroková sazba je pevná po celou dobu úvěrového vztahu. Minimální výše sazby z překlenovacího úvěru je 6 procent p. a., po jeho překlopení do úvěru ze stavebního spoření činí  pevná sazba  4, 75 % p. a.

Úroková sazba překlenovacího úvěru MAXI TREND ve výši 6 % nebo 6, 8 % p. a. se odvozuje od minimální měsíční úložky na vklad stavebního spoření. O výši  měsíční úložky klient rozhoduje sám. Platí pravidlo, že čím vyšší úložka, tím dřívější nabídka na úvěr ze stavebního spoření a nižší celkové výdaje. Například při úvěru ve výši  milion korun a době splácení 15 let činí tato úroková sazba 6 %, při splácení po dobu 20 let je to 6,8 % p. a. Klient tak může získat milionový úvěr již při měsíčním zatížení 8450 Kč (spoření 2667 Kč, splátky překlenovacího úvěru 5776 Kč).

Možnost mimořádných úložek na vklad stavebního spoření i mimořádných splátek úvěru bez jakýchkoli sankčních poplatků a  dále minimální  náklady  na správu účtu jsou dalšími významnými výhodami MAXI TRENDU, které ho odlišují od hypotečního úvěru.  

Zdroj: Tisková zpráva Stavební spořitelny ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ