On-line úvěrový poradce

07.11.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Koncem října nabídla stavební spořitelna České spořitelny klientům novou službu On-line úvěrový poradce...

On-line úvěrový poradce je určen všem uživatelům internetu, kteří se aktuálně zajímají  o úvěr nebo o něm uvažují do budoucna. Využít ho mohou stávající i budoucí  klienti Stavební spořitelny České spořitelny. Služba je poskytována zdarma  24 hodin denně. 

"Klienti jednoznačně projevují zájem o komfortní komplexní služby především při poskytování úvěrů. Proto bylo naší snahou  nabídnout jim nejen informaci a radu, ale také poskytnout konkrétní návrh financování jejich záměru a možnost si prostřednictvím internetu požádat o úvěr," řekl člen představenstva a náměstek generálního ředitele Vojtěch Lukáš. "On-line úvěrový poradce je článek, který  uzavírá  proces ucelené úvěrové komunikace interaktivní formou," dodal.

On-line úvěrový poradce je k dispozici na internetové stránce stavební spořitelny v sekci Vyřízení úvěru, která je umístěna na hlavní stránce. Uživatel programu v něm  získá informace například jak postupovat před podáním žádosti o úvěr, které doklady bude potřebovat k podání žádosti  a jak si má počínat  při vyřizování žádosti.  V sekci Kalkulace si může spočítat nezávazný návrh financování svého konkrétního záměru. Formulář pro podání žádosti o úvěr najde opět v sekci Vyřízení úvěru.

On-line úvěrový poradce je po Zpětném volání a Změně smlouvy další on-line službou, kterou zavedla Stavební spořitelna České spořitelny v tomto roce. Stavební spořitelna trvale zrychluje všechny procesy obsluhy on-line služeb a zvyšuje jejich bezpečnost.

Zdroj: Stavební spořitelna České spořitelny

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ