Vánoční hra od Lišky

14.11.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Konec roku se blíží a s ním i svátky dávání dárků. Dárek ke smlouvě o stavebním spoření pro klienty připravila i Českomoravská stavební spořitelna…

Blíží se nejkrásnější svátky roku, čas, kdy toužíme udělat radost svým blízkým. Českomoravská stavební spořitelna letos připravila Vánoční hru s atraktivními cenami, které vám svátky ještě více zpříjemní.

Každý klient, který v období od 1. listopadu do 31. prosince 2003 uzavře s ČMSS smlouvu o stavebním spoření bez ohledu na výši cílové částky (prvotní, následnou nebo zvýšení cílové částky), získá jednu stírací výherní poukázku. Výši své výhry se dozví ihned po setření políčka na poukázce.

A co lze vyhrát? Hlavní cenou je  rodinný automobil v hodnotě 850.000 Kč. A to není vše! Získat můžete také jeden z 200 zájezdů v hodnotě 5000 Kč nebo slevovou poukázku od Čedoku v hodnotě 1000 Kč


Smlouva o stavebním spoření s ČMSS uzavřená v předvánočním období se tak může stát sama o sobě vánočním dárkem, který ocení každý, kdo myslí na budoucnost. Letos právě díky Vánoční hře ČMSS mohou klienti ke své smlouvě získat i dárek, kterým potěší sebe nebo někoho ze svých blízkých.

Uzavřením smlouvy do konce roku 2003 si klienti navíc zajistí u svého stavebního spoření výhodnější podmínky, protože podle předpokladu vstoupí začátkem roku 2004 v platnost novela zákona o stavebním spoření, která některé parametry stavebního spoření upravuje.

Zdroj: ČMSS

Autor článku

Elena Ondrová


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ