ČMSS je podruhé Stavební spořitelnou roku

11.11.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


V kategorii stavebních spořitelen v rámci 2. ročníku ocenění MasterCard Banka roku 2003 se na prvním místě umístila Českomoravská stavební spořitelna. Získala tak již po druhé za sebou titul Stavební spořitelna roku.

Vyhlašovatelem akce, jejímž cílem je ocenit kvalitu služeb a produktů bankovních domů, stavebních spořitelen a penzijních fondů, je analyticko-poradenská společnost Fincentrum. O celkovém pořadí rozhodovala nezávislá porota složená z více než tří set manažerů, zástupců médií, akademické sféry a státní správy.

Prestižní ocenění přebíral jménem ČMSS, a.s. a všech jejích spolupracovníků předseda představenstva Ing. Vladimír Staňura. Při této příležitosti řekl:

"Zvítězit jednou je obtížné, ale obhájit v silné konkurenci prvenství i podruhé je snad ještě obtížnější. Děkuji všem spolupracovníkům i externím finančním poradcům za jejich profesionální přístup i elán, se kterým již deset let budují nejoblíbenější stavební spořitelnu na českém trhu."       

ČMSS je největší česká stavební spořitelna. Její firemní vizí je být největším poskytovatelem úvěrů do bytové oblasti v České republice a pomáhat svým klientům uspokojovat jejich bytové potřeby.

ČMSS patří v této oblasti 50 % trhu a její letošní výsledky tuto vizi plně podporují. V meziročním srovnání narostl letos objem poskytnutých úvěrů o 100 % a dosáhl výše 15 mld. Ke konci roku se objem úvěrů vyšplhá k 17 mld. Překlenovací úvěr TOPKREDIT úspěšně konkuruje nejvýhodnějším hypotékám. Díky husté síti obchodních míst a škále poradenských služeb neutuchá zájem klientů; ČMSS letos očekává překročení magické hranice 600 tisíc nových smluv.

Zdroj: Tisková zpráva ČMSS

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ