S novým rokem má Buřinka nový web

28.01.2004 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 1. ledna 2004 se změnil  vzhled i obsah internetové prezentace Stavební spořitelny České spořitelny. Nová webová prezentace nyní plně koresponduje s designem mateřské České spořitelny.

Na redesignu internetových stránek se podílela společnost FG Forrest, která vyhrála výběrové řízení v dubnu 2003.

Korporátní prezentace www.burinka.cz změnila nejen design, ale zejména obsah stránek. Kromě klasického přehledu produktů a služeb stavební spořitelny obsahuje nová prezentace  i podrobnější informace o problematice bydlení, nabídce úvěrů a o výhodách stavebního spoření. Jako malé zpestření mají návštěvníci možnost otestovat si své znalosti prostřednictvím tzv. Buřinčiny maturity. Novou tvář mají i dynamické aplikace, které umožňují návštěvníkovi on-line spočítat výhody stavebního spoření, uzavřít smlouvu o stavebním spoření nebo vyřídit úvěr.

Základem technologického zpracování www prezentace je Content Processing System (CPS), který odděluje definici vzhledu a obsahu webu. Toto řešení usnadňuje správu i další vývoj internetových stránek a urychluje vývoj statických částí prezentace. Dalšími výhodami CPS je automatická generace navigační prvků (strom stránek nebo cesta k dokumentu) v kterékoli pozici uživatele na webu a strukturovaná podoba zdrojových dat připravená k nasazení CMS.

Zdroj: TZ FG Forrest

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ