Hypotéku za polovic

16.02.2004 | , Finance.cz
BYDLENÍ


HVB Bank nabízí zpracování hypotečního úvěru Majordomus do deseti dnů za polovic, potom zdarma.

Nabídka hypotečního úvěru Majordomus s polovičním poplatkem za zpracování je určena všem žadatelům o hypoteční úvěr, kteří podají žádost o poskytnutí úvěru v období od 23. února do 23. dubna 2004 a úvěrovou smlouvu uzavřou do 14. května 2004. HVB Bank navíc garantuje rozhodnutí o přidělení hypotečního úvěru do 10 pracovních dnů od doručení kompletní dokumentace. Pokud banka tento limit překročí, bude mít žadatel zpracování úvěru zcela zdarma.

Zvýhodněná, časově omezená nabídka se týká hypotečních úvěrů Majordomus s objemem 800 tisíc korun a více. Hypoteční úvěr musí sloužit výhradně pro vlastní bydlení klienta, občana České republiky nebo cizince s trvalým pobytem na území České republiky.

V současné době se poplatek za zpracování pohybuje v rozmezí od 10 tisíc do 25 tisíc korun, přičemž rozhodující je výše objemu úvěru. Nabídka HVB Bank s padesátiprocentním snížením poplatku je proto velmi zajímavá a očekáváme ze strany klientů velký zájem,“ uvedl Jiří Doubravský, ředitel odboru Financování nemovitostí HVB Bank Czech republic a.s.

O kvalitách hypotečního úvěru Majordomus svědčí dosavadní zájem klientů. V roce 2003 HVB Bank poskytla hypoteční úvěry o celkovém objemu 2,12 miliardy korun. V porovnání s rokem 2002, kdy byl zaznamenán objem poskytnutých úvěrů 1,01 miliardy korun, jde o 110% nárůst. „HVB Bank je bankovním domem, který v současné době poskytuje hypoteční úvěry od 400 tisíc korun. Průměrný objem hypotečního úvěru je od dvou do čtyř milionů korun. Tento trend bychom chtěli v průběhu roku změnit a poskytovat hypoteční úvěry i na nižší částky,“ doplnil Doubravský.

Každý, kdo uvažuje o hypotečním úvěru Majordomus, může využít asistence hypotečního poradce, který pomůže s vyřízením úvěrové žádosti. Mezi další výhody hypotečního úvěru Majordomus patří například progresivní nebo degresivní splácení hypotečního úvěru, kdy si klient zvolí jaké bude rozložení splátek, možnost odkladu splátek, možnost poskytnutí úvěru až do výše 85 % hodnoty zastavených nemovitostí, odhad ceny nemovitosti provedené odhadcem banky zdarma, předčasné splacení úvěru bez poplatků, vedení úvěrového účtu zdarma, možnost fixace splátek až na dobu 15 let, splatnost hypotečního úvěru až na třicet let a další. 

Zdroj: Tisková zpráva HVB Bank CR

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ