Rychlý proces získání firmy

27.02.2013 | , PR text
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


To zda bude proces založení společnosti jednoduchý nebo složitý proces si určí podnikatel sám ještě dříve, než začne podnikat.

Proces založení firmy trvá několik týdnů, ale je možné si ho výrazně zkrátit. Je to velmi jednoduché! Stačí si zakoupit ready made společnost a začít podnikat můžete během několika hodin. Taková společnost je připravena k okamžitému prodeji se všemi právními dokumenty, dnem podpisu dokumentů je platná i změna jednatele a prodej společnosti.

Při ready made společnostech totiž platí, že se musí zakládat výlučně za účelem dalšího prodeje společnosti, a proto nikdy nevykonávali žádnou činnost. Nemají historii závazků ani pohledávek, jejich základní kapitál je již splaceny., Jsou zapsány v Obchodním rejstříku a také registrované pro daň z příjmu, jejich koupí se tedy stáváte okamžitým vlastníkem a můžete rozjet své podnikání. Je přitom úplně jedno pro jakou oblast podnikání se rozhodnete, všechno záleží jen od Vás!

Pokud už budete kupovat existující společnost, tedy ready made společnost nemusíte se trápit nad tím, kde bude společnost sídlit. Pokud k podnikání nepotřebujete velké prostory stačí si objednat i sídlo společnosti tzv. virtuální sídlo. Adresa pro stahování pošty, místo pro styk s veřejností, sídlo společnosti, to jsou všechno nutnosti pro každou společnost, které z praktických ale i zákonných důvodů, není možné obcházet. Podstatou servisu virtuální kanceláře je umístění sídla klientově společnosti na adresu business centra, provozovaného profesionální firmou. Získáte tak kontaktní adresu a sídlo pro svou společnost, příjem, úschovu a přeposílání pošty, možný je i příjem telefonních hovorů, faxů, e-mailů jménem společnosti. Virtuální sídlo je vhodné pro nově vzniklé, ať už slovenský nebo zahraniční společnosti, které vstupují na trh, nepovažují však za nutné mít vlastní sídlo. Rovněž virtuální sídlo na Slovensku mohou mít i firmy, které působí v tzv.. offshore zemích, čili v daňových rájích, ale přitom působnost takové firmy je na Slovensku.

Tip pro podnikatele: Pokud chcete ve vaší společnosti ušetřit nakupujte levné tonery a cartridge přes printmania.cz

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT