Firmy se nadechují k novým investicím

28.10.2013 | , GE Money Bank
Komerční sdělení


České podniky, které odkládají důležité investice, přicházejí o zakázky za miliony eur. Na pomoc jim přichází úvěr EU Investice od GE Money Bank se zárukou Evropského investičního fondu.

Jak ukazují průzkumy GE Capital, nedostatečné investice do inovací a modernizací připravily vloni malé a střední firmy o zakázky za 3,5 mld. eur. Podniky proto v příštích 12 měsících chtějí do svého podnikání vložit téměř 17 mld. eur a očekávají, že jim investice přinesou klíčovou výhodu na trhu.

GE Money Bank pro ně připravila speciální úvěr EU Investice. Firmy mohou získat až 10 milionů korun se splatností až na 10 let a garanci Evropského investičního fondu, díky které jsou požadavky na zajištění úvěru výrazně nižší. 

Firma Grios Olomouc využila úvěr EU Investice k nákupu nové technologie, s jejíž pomocí chce zvýšit efektivitu i kvalitu svých výrobků a také rozšířit jejich sortiment. Ředitel firmy Bohdan Hnízdil tvrdí: „Investice jsou v současnosti podmínkou přežití.“ 

GE_reditel.jpg

„Za hlavní výhodu úvěru EU Investice považujeme záruku Evropského investičního fondu, díky které jsou podmínky úvěru ještě příznivější a projednání žádosti rychlejší,“ oceňuje Zdeněk Fučík, předseda představenstva firmy Brilon CZ, která úvěr využila ke strategické akvizici.

GE_predseda.jpg

Více informací o úvěru EU Investice najdete na www.euinvestice.cz nebo na lince 844 844 844.

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení