Podnikatelský úvěr, který vám vrátí až 50 tisíc korun

14.10.2013 | , Raiffeisenbank
Komerční sdělení


Také máte pocit, že banky měří podnikatele jedním metrem a neumí jim připravit individuální nabídku pro jejich podnikání? Chcete v době končící recese investovat do rozšíření či modernizace své výroby, ale nenašli jste úvěr, který by se vám vyhovoval?

Právě pro Vás je podnikatelský úvěr od Raiffeisenbank, který vám nyní vrací až 50 tisíc korun za řádné splácení úvěru.

Protože každý si v Raiffeisenbank zaslouží individuální přístup, zvýhodňujeme nově ty zájemce o úvěr, kteří dobře splácí. Na rozdíl od některých konkurenčních nabídek my nezvýhodňujeme jen fyzické osoby, v Raiffeisenbank mohou tuto odměnu získat i podnikatelé a malé firmy.

Výhodou podnikatelského úvěru od Raiffeisenbank je rychlé vyřízení, poskytnutí úvěru až do výše tří milionů korun bez zajištění nemovitostí či možnost pojištění pro případ smrti či trvalých následků úrazem zdarma. Získání úvěru je velmi jednoduché, stačí vyplnění žádosti a předložení jednoho daňového přiznání.

Nejjednodušší cestou, jak si včasné splácení úvěru zajistit, je propojení půjčky s podnikatelským účtem od Raiffeisenbank. Podnikatelské eKonto KOMPLET nabízí klientům všechny potřebné bankovní služby v rámci jednoho transparentního poplatku.

RB.png

Podnikatelé tak mají v rámci jednoho paušálu k dispozici neomezený počet elektronických domácích plateb, neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank doma i v zahraničí zdarma, součástí je i vedení účtu až v devíti různých měnách, kontokorent či spořicí účet. Majitelé firem navíc získávají i možnost propojení účtu se svým účetním systémem, součástí Podnikatelského eKonta KOMPLET je i pojištění Asistenční služby pro podnikatele včetně právního servisu. Nově můžete v Raiffeisenbank získat i výhodné balíčky zahraničních plateb typu SEPA nebo EUROPLATBA až o 75 % levněji!

Nabídka platí pro nové nezajištěné Podnikatelské rychlé půjčky sjednané do konce října. Více informací o produktech Raiffeisenbank získáte na 841 164 164 nebo www.rb.cz.

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení