Víte, kolik vás stojí půjčka?

30.10.2013 | , ZUNO Bank
Komerční sdělení


Ať už porovnáváte účelové, bezúčelové a spotřebitelské úvěry, existují důležité faktory, které je při hledání nejvýhodnější nabídky potřeba vzít v úvahu.

 Když už se rozhodnete požádat o půjčku, v duchu asi doufáte, že to bude krátký proces. Na internetu dnes najdete všechno, od nabídek bank přes platební podmínky a snadno si vypočítáte, co vás to může stát. Horší je, když zjistíte, že k částce, která měla být finální, vám při podpisu smlouvy najednou přibudou dodatečné poplatky a speciální podmínky, které ze skvělé nabídky udělají špatný vtip.

 Proto je při výběru půjčky důležité, abyste si důkladně přečetli všechny podmínky, za kterých vám banka půjčku poskytne, jaké poplatky se s ní pojí a jak vysoká je roční procentuální sazba nákladů (RPSN). Pokud půjčku potřebujete rychle, bez čekání ve frontě a bez vyplňování dlouhých smluv, můžete to zkusit v online bance ZUNO.

Banka přichází s naprosto reálnou půjčkou, kdy se podmínky nemění po celou dobu splácení. Kromě úrokové sazby začínající na na 6,9 % vám banka garantuje, že po schválení žádosti o půjčku do výše 500 000 Kč dostanete nejlepší nabídku na trhu.

A co se stane, když vám přesto jiná banka nabídne lepší podmínky? Online banka ZUNO vám dá ještě výhodnější nabídku. Pokud ne, dostanete bolestné 2000 Kč. V případě, že má klient půjčku od ZUNO schválenou a jiná instituce mu nabídne úvěr s nižší úrokovou sazbou, jediné co klient potřebuje udělat, je poslat tuto smlouvu spolu se svým klientským číslem do ZUNO, kde mu půjčku přepočítáme. Všechno se dá přitom zařídit rychle a online přímo z vašeho gauče jen několika kliknutími. Pokud už půjčku jiné bance máte, ale chtěli byste tuto nabídku využít, nic není ztraceno. Stejné podmínky totiž platí i pro refinancování. Pokud vám ho banka schválí, tak i garantuje nejlepší nabídku. Touto půjčkou je možné refinancovat účelové nebo bezúčelové úvěry, kreditní karty a povolená přečerpání. Refinancovat takto můžete až 10 úvěrů najednou.

Pokud jste tedy  v poslední době přemýšleli nad nákupem zařízení do bytu, chcete využít babí léto k brzké dovolené, nebo plánujete utratit více peněz za vánoční dárky, máte ideální šanci – nejlevnější nabídka se totiž týká úvěrů nad 50 000 Kč. Chcete se dozvědět víc? Klikněte sem.

Chcete vědět, jaké další nabídky pro vás připravujeme, nebo se chcete na něco zeptat? Dejte nám like na Facebooku a už vám neuteče žádná novinka.

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení