Stavební spořitelnou roku 2004 je ČMSS

20.10.2004 | , Finance.cz
BYDLENÍ


V kategorii stavebních spořitelen se v rámci 3. ročníku soutěže MasterCard Banka roku opět umístila na prvním místě Českomoravská stavební spořitelna. V historii tohoto ocenění je v kategorii stavebních spořitelen jedinou držitelkou titulu Stavební spořitelna roku.

Soutěž byla vyhlášena v devíti kategoriích, základním kritériem nominace bankovního subjektu bylo poskytování služeb široké veřejnosti. O vítězi v kategorii Stavební spořitelna roku rozhodla nezávislá porota, složená z více než tří set odborníků. Nominovány byly všechny stavební spořitelny působící na českém bankovním trhu.

Při slavnostním vyhlášení, které proběhlo včera v Praze řekl marketingový ředitel ČMSS Mgr. Ing. Rostislav Trávníček: „Cílem Českomoravské stavební spořitelny je účinná pomoc obyvatelům České republiky při financování bydlení. Na nejvyšším místě našeho zájmu stojí potřeby a záměry klientů. Těší nás, že obyvatelé ČR se nejčastěji obracejí právě naši stavební spořitelnu, a věříme, že jejich spokojenost s našimi službami je rozhodujícím důvodem, proč se ČMSS již potřetí za sebou dostalo tohoto prestižního ocenění.“

Za tři čtvrtletí roku 2004 ČMSS prostřednictvím svých úvěrových produktů pomohla financovat bydlení částkou ve výši 13,8 mld. Kč, celkově od počátku své činnosti do září 2004 pak ve výši 71,3 mld. Kč. Celkově se ČMSS na financování bydlení v ČR podílí téměř 30 %. V současnosti aktivně využívá jejích služeb více než 2 miliony klientů.

Autor článku

Redakce


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ