Sošky Fleet Awards 2005 rozdány

20.05.2005 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


Ve středu se v Praze v hotelu Diplomat konal slavnostní galavečer Fleet Awards Česko 2005, na kterém byly předány ocenění nejlepším fleetovým automobilům na našem trhu. A kdo si ocenění odnesl?

Anketu vyhlásil magazín Flotila a Fleet Management Institute CE EUROPE. Organizátoři vycházeli ze zkušeností z Polska, kde se tyto ceny letos udělovaly již podruhé. Sošky jsou udělovány ve třech kategoriích:

  • Flotilové vozidlo
  • Firemní flotila
  • Fleet manager

Polská edice Fleet Awards prokázala vysokou úroveň a vyzrálost tamního flotilového trhu. "S ohledem na velký ohlas v podnikatelském prostředí a opravdový zájem zástupců flotilového odvětví v Polsku lze předpokládat, že podobný ohlas bude mít i česká edice," prognózuje za organizátory paní Petra Panka. V průběhu slavnostního finálového galavečera Fleet Awards 2005 ve Varšavě byli vedoucí zástupci polského a evropského flotilového trhu svědky úspěchu Škody Fabia, Toyoty Corolly, Fordu Mondeo, Audi A6, VW Caddy a Mercedesu Vito. Sošku pro nejlepšího fleet managera získal Michał Soćko ze společnosti Carlsberg, Firemní flotila 2005 patří společnosti Roche Polska. Byla také udělena zvláštní cena jako ocenění zásluh o rozvoj flotilového trhu v Polsku. Cenu obdržel Jakub Faryś.

V Česku se ve středu předávaly ceny v těchto kategoriích:

  • malé vozidlo
  • střední vozidlo
  • vozidlo vyšší střední třídy
  • luxusní vozidlo
  • lehké užitkové vozidlo
  • užitkové vozidlo

Hlasovat mohli všichni účastníci flotilového trhu s výjimkou zaměstnanců automobilových koncernů. Hlavní ceny si odnesli zástupci automobilek Škoda, Ford, Volkswagen, Audi, Peugeot a Ford.

Moderování celého večera se ujala Lucie Výborná. Ta si na pódium do záře oslňujících reflektorů zvala, jak to při předávání cen bývá, zajímavé hosty, kteří napjatému publiku jednotlivé vítěze oznamovali. Vítěze v kategorii malých vozidel vyhlásil pan Waldemar Stasiak, šéfredaktor časopisu Flotila. Střední vozy vyznamenal pan Stanislav Zelenka ze společnosti Arval, která byla jedním z hlavních sponzorů večera. Druhou sponzorskou firmu Sixt zástupoval pan  František Pačes, který  vyhlásil vítěze kategorie automobily vyšší střední třídy. Následovala luxusní vozidla vyhlášená paní Petrou Šafkovou z PricewaterhouseCoopers. Také portál Finance.cz, mediální partner Fleet Awards 2005, měl tu čest oznámit vítěze a sice v kategorii lehkých užitkových vozidel. Na závěr přišel pan Jan Suntych, ředitel odboru integrace, aby odtajnil vítěze kategorie vozidel dodávkových.

           

/>
Kategorie 1. místo 2. místo 3. místo
Malý automobil Škoda Fabia Citroen C3 a Peugeot 206 Toyota Yaris
Střední automobil Škoda Octavia Ford Focus Renault Megane
Automobil vyšší střední třídy Volkswagen Passat Ford Mondeo Škoda Superb
Luxusní automobil Audi A6 Peugeot 607 BMW 5 a Volvo V70
Lehký dodávkový automobil Peugeot Partner Volkswagen Caddy Citroen Berlingo
Dodávkový automobil Ford Transit Mercedes Sprinter Opel Vivaro a Volkswagen Transporter

Na závěr oficiální části perfektně připraveného programu si organizátoři schovali malé překvapení. Z účastníků galavečera vylosovali výherce zajímavých cen, věnovaných společností SIXT Lease. První výherce dostane vůz Smart Roadster na jeden víkend a druhý Cadillac CTS a to dokonce na celý týden!

Na závěr můžeme říci, že celý večer se vydařil a věřme, že odstartoval dobrou tradici udělování těchto zajímavých cen v perspektivním odvětví, kterým flotilový trh zcela nepochybně je.

Další informace najdete také na http://www.fleet-cee.cz

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY