Další snížení úroků hypoték

28.04.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


S platností od 24. dubna 2003 snížila Českomoravská hypoteční banka, minimální úrokovou sazbu u  některých druhů hypotečních úvěrů.

Nyní mohou klienti, kteří žádají hypoteční úvěr od ČMHB získat hypoteční úvěr s úrokem od 4,95% p.a. pro pětiletou fixaci úrokové sazby. Pro jednoletou platnost úrokové sazby potom s úrokem od 5,95 % p.a.
Speciální hypoteční úvěry a to Hypoteční úvěr 100 (až na 100% hodnoty pořizované nemovitosti) lze získat s úrokem od 6,8 % p.a. Dalším speciálním produktem je Hypoteční úvěr PROGRES (u kterého je možnost regresního splácení), který mohou klienti získat s úrokem 5,95% p.a.

Dalšími hypotečními úvěry, u kterých došlo ke snížení úrokových sazeb jsou hypoteční úvěr s kapitálovým životním pojištěním a hypoteční úvěr se stavebním spořením.
U hypotečního úvěru s kapitálovým životním pojištěním klesla úroková sazba o 0,3% na 5,2% p.a. u pětileté fixace úrokové sazby a na 6,2% p.a. u jednoleté fixace úrokové sazby.
Hypoteční úvěr se stavebním spoření také mohou klienti získat o 0,3% levněji a to se stejnými úrokovými sazbami jako hypoteční úvěr s kapitálovým životním pojištěním.

Více informací o hypotečních úvěrech získáte zde.

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ