Nulová akontace pro všechny

24.06.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


V rámci programu Impuls, pro mladé od  25 do 35 let,  nabízí Všeobecná stavební spořitelna KB překlenovací úvěry s nulovou akontací.  Nyní mohou získat překlenovací úvěr s nulovou akontací i všichni ostatní…

Stavební spořitelna nově nabízí překlenovací úvěr s nulovou akontací v programu Impuls pro všechny klienty. Program tak již není  určen pouze pro určitou věkovou skupinu. Klient tak získá nejen překlenovací úvěr, aniž by musel vkládat na účet stavebního spoření dopředu nějaké finanční prostředky, ale také  úrokovou sazby 5,4% p.a., konstantní  splátku garantovanou po celou dobu splácení úvěru (překlenovacího i řádného) a zpracování žádosti úvěru do 10 dnů bez expresního poplatku. Pokud klient využije této možnosti musí počítat , že kromě splátky bude muset také měsíčně dospořovat a to 0,3% cílové částky.

A jeden vzorový příklad na závěr:

Výše úvěru:

500 000,- Kč

Měsíční splátka úroků překlenovacího úvěru               

2 250,- Kč

Dospořování          

1 500,- Kč

Celkem měsíčně

3 750,- Kč

Délka splácení překlenovacího úvěru   

9 let

Výše splátky přiděleného úvěru           

3 750,- Kč

Délka splácení přiděleného úvěru         

7,5 let

Výše překlenovacího úvěru je vymezena od 300 000 Kč do 1 500 000 Kč, účel čerpání je zaměřen především na koupi bytu nebo stavby pro bydlení, výstavbu bytu nebo stavby pro bydlení, či získání pozemku pro výstavbu; podmínkou je zajištění úvěru nemovitostí (popř. vkladem).

Více informací o stavebním spoření získáte zde nebo v abecedě stavebního spoření.

Zdroj: VSS KB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ