Česko-rakouská pojišťovna - nabídka produktu

19.10.1999 | ,
Ručení


Česko-rakouská pojišťovna zatím nezveřejnila ceník, ale nabídku produktů už má zpracovanou:STANDARD obsahuje pojištění vozidla v rozsahu předepsaném právním předpisem. Limity pojistného ...

Česko-rakouská pojišťovna zatím nezveřejnila ceník, ale nabídku produktů už má zpracovanou:

STANDARD obsahuje pojištění vozidla v rozsahu předepsaném právním předpisem. Limity pojistného plnění v případě pojištění STANDARD jsou:
18 milionů na jednoho pojištěného v případě škod na zdraví;
5 milionů korun na všechny poškozené v případě škod na věcech a majetku.

OPTIMUM obsahuje rozšíření limitů pojistného plnění na 30 milionů Kč pro škody na zdraví a 20 milionů Kč pro škody na majetku.
Rozhodne-li se klient pro tento druh pojištění, získává automaticky nárok na využitíasistenčních služeb.

ASISTENČNÍ SLUŽBY
Pokud je pojištěné vozidlo nepojízdné z důvodu dopravní nehody, může být zajištěno jeho uvedení do provozu či odtah, pro cestující náhradní ubytování či doprava do místa cíle cesty (nebo návrat domů) a náklady s tím spojené jsou zcela nebo (do stanovených limitů) z části hrazeny z tohoto pojištění. Rovněž lze poskytnout řidiči případě potřeby finanční zálohu na právní náklady vynaložené v souvislosti s dopravní nehodou atd.

MAXIMUM obsahuje rozšíření limitů pojistného plnění na 50 milionů Kč pro škody na zdraví a 50 milionů Kč pro škody na majetku.V rámci pojištění MAXIMUM můžete nejen automaticky využívat našich asistenčních služeb stejného rozsahu jako v případě OPTIMUM, ale současně získáváte i Úrazové pojištění osob v motorovém vozidle, tzv. “Pojištění sedadel”.

POJIŠTĚNÍ SEDADEL
nabízí úrazové pojištění osob cestujících ve vozidle pojištěném na “odpovědnost” a sjednává se na paušální pojistné částky:
smrt úrazem — 500.000 Kčtrvalá invalidita — 1,000.000 Kč
Pojistná částka se pro odškodnění osoby, která utrpěla smrt úrazem nebo se stala trvale invalidní, vypočte tak, že se paušální pojistná částka vydělí počtem sedadel dle technického průkazu vozidla. Nárok na pojistné plnění za trvalou invaliditu vznikne tehdy, pokud její stupeň podle tabulky k úrazovému pojištění činí alespoň 50 %.

Zdroj: www.crp.cz

Autor článku