Termínovaný vklad HSBC má vysoké ambice

03.09.2008 | , HSBC
Tiskové zprávy


HSBC Bank plc začala v rámci balíčku HSBC Premier poskytovat termínované vklady s exkluzivním úročením 4% p.a.

Tato úroková sazba platí u termínovaných vkladů na jeden rok, přičemž minimální výše vkladu je jeden milion korun. Emise je časově omezena a platí pro zájemce, kteří si založí u HSBC termínovaný vklad v nadcházejících čtyřech týdnech.

„Naše limitovaná nabídka je určena klientům, kteří hledají konzervativnější způsob zhodnocení svých úspor,“ říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb HSBC banky. „Poskytujeme opravdu jednu z nejvyšších úrokových sazeb u kratších korunových termínovaných vkladů na místním bankovním trhu. Navíc vložením právě jednoho milionu korun se člověk automaticky kvalifikuje na klienta HSBC Premier a získává nepřeberné množství výhod, které tento balíček služeb nabízí,“ dodává Zelinka.

HSBC Premier je první celosvětově propojená bankovní služba. V České republice ji mezinárodní banka HSBC začala nabízet v březnu letošního roku. Klienti HSBC Premier získávají vysoký standard služeb po celém světě. Z výhod HSBC Premier lze namátkou jmenovat například výběry z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků, informace o investičních příležitostech, osobního bankéře, založení účtu v zahraničí zdarma nebo zprostředkování mezinárodní hypotéky. Drtivá většina služeb v balíčku HSBC Premier je přitom zcela bez poplatku.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy