Únor bude patřit pojištění rodiny

05.01.2012 | , Native PR
Konference


Měsíc únor bude tradičně patřit pojištění. Česká asociace pojišťoven (ČAP) připravuje již pátý ročník osvětové kampaně Únor měsíc pojištění. Kampaň, tentokrát ve znamení pojištění rodiny, bude zahájena tiskovou konferencí dne 1. února 2012.

„V průběhu pátého ročníku únorové informační kampaně se zaměříme na pojistnou ochranu rodiny, a to jak na zajištění jejího zdraví, tak na zabezpečení rodinného majetku a dalších rizik,“ říká Marcela Kotyrová, manažerka komunikace a vzdělávání a pokračuje: „Prostřednictvím výstupů z průzkumů chceme upozornit na hlavní problémy související s vnímáním pojištění a krytím rizik rodiny, jakožto žijícího systému, který má svůj zákonitý vývoj, potřeby a který prochází mnohdy nevyhnutelnými změnami.“

Prostřednictvím kampaně upozorní ČAP, jako již každoročně, na nejčastější chyby, kterých se lidé dopouštějí při sjednání pojištění a zodpoví veřejnosti nejčastěji kladené otázky. „Důležitost správné skladby pojistné ochrany a význam optimálního zabezpečení v rámci rodinných vazeb ukážeme na konkrétních příkladech a orientačních finančních modelech“ říká Kotyrová a doplňuje „Prostor budeme věnovat i důležitým životním mezníkům, jakými jsou svatba, rozvod, ztráta zaměstnání nebo smrt živitele rodiny, které z pohledu pojištění vyžadují určité změny ve skladbě pojistné ochrany nebo aktualizaci stávajících pojistných smluv“.

Trvalým zdrojem informací, které Únor měsíc pojištění veřejnosti nabízí, je informační portál jaksepojistit.cz, jež se těší vysoké uživatelské návštěvnosti. Další ročník kampaně rozšíří tyto webové stránky o sekci POJISTI RODINU, která shrne veškeré zásadní informace ke konkrétním typům pojistných produktů, vztahujících se k potřebám rodiny. Součástí dílčích kapitol budou praktické příklady a doporučení, chybět nebudou ani tematické, humorně laděné obrázky kreslíře Pavla Kotyzy.

Co nového kampaň Únor měsíc pojištění 2012 přinese? Návštěvníci webových stránek www.jaksepojistit.cz se budou moci díky jednoduché soutěži na internetu utkat o atraktivní ceny věnované členskými pojišťovnami ČAP. Hrát se bude například o telefon Samsung Galaxy, kávovar Dolce Gusto, sodastream a další praktické ceny, které ocení každá rodina.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Konference