Měsíčník Zdravotnictví a medicína z vydavatelství Mladá fronta prošel redesignem

26.09.2016 | , Mladá fronta
Tiskové zprávy


Divize Medical Services z vydavatelství Mladá fronta přichází s redesignem zavedeného odborného měsíčníku Zdravotnictví a medicína a dalšími novinkami.

Měsíčník pro odborníky ve zdravotnictví, farmacii a ošetřovatelství pod vedením nové šéfredaktorky prodělal především vizuální změnu a přizpůsobil se tak uživatelsky vstřícné časopisecké formě. Zdravotnictví a medicína publikuje odborné medicínské texty, zdravotně politické a ekonomické zpravodajství, zaměřuje se také na oblast ošetřovatelství i kongresového zpravodajství.

„Jako tištěné médium se musíme stále vyrovnávat změnami na mediálním trhu. Čtenářsky přívětivá podoba časopisu je jednou z nich. Obsahovou novinkou jsou komentáře osobností českého zdravotnictví. Zároveň jsme součástí medicínské divize Medical Services a snažíme se tvořit zpravodajský most mezi odbornými konferencemi, semináři a sympozii, které naše divize pořádá. Zmíním například konferenci Zdravotnictví 2017, která si za poslední tři roky vybudovala postavení jedné z nejprestižnějších akcí s širokým politickým, ekonomickým a medicínsky odborným záběrem,“ řekla šéfredaktorka Zdravotnictví a medicína Petra Klusáková.

Grafickými úpravami prošel nově i web Zdraví.Euro.cz, který přináší denní oborové zpravodajství. Nově se chystají videorozhovory s předními osobnostmi českého zdravotnictví. Novou podobu má i denní Newsletter, který je distribuován všem přihlášeným uživatelům zdarma. Každodenní přehled zahrnuje to nejdůležitější především z oblasti zdravotnické politiky, ekonomiky a legislativy, odborné medicínské problematiky a ošetřovatelství. Odborníky oceňované knihy z edice Aeskulap, Lékař a pacient, Postgraduální medicína a Sestra je možné koupit na nově upraveném e-shopu Medical-services.cz/knihy a zcela novém slovenském e-shopu Medical-services.sk.

Zdravotnictví a medicína je měsíčník pro odborníky ve zdravotnictví, farmacii a ošetřovatelství. Je zaměřen na lékaře, farmaceuty, sestry a ostatní nelékařské zdravotnické profese, manažery ve zdravotnictví a zaměstnance státní správy. Časopis je nově členěn do tří sekcí – zdravotnictví, ošetřovatelství a medicína. Odborné medicínské texty jsou psány předními specialisty všech medicínských oblastí. V ošetřovatelské sekci je k publikování článků dán prostor sestrám a ostatním nelékařským zdravotníkům.

Více informací k divizi Medical Services naleznete zde: http://www.medical-services.cz/

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy