Firma My Fashion nabízí nejucelenější nabídku oblečení značky HUGO BOSS v České republice

07.08.2017 | , MY FASHION s.r.o.
Tiskové zprávy


Známá německá značka HUGO BOSS se u nás konečně dočkala nejkompletnější a nejucelenější nabídky svých módních kolekcí na jednom místě. Česká firma My Fashion nabízí módu této prémiové značky hned na třech místech v Praze.

Zákazníci si oblečení značky HUGO BOSS mohou koupit v centru města NA PŘÍKOPĚ 6 nebo v jedné ze dvou prodejen umístěných na terminálech Letiště Václava Havla. Na podzim plánuje firma My Fashion také spuštění e-shopu na stránce www.myfashion.cz, kterým osloví nejen početnou skupinu mimopražských klientů, ale přispěje také ke zpříjemnění a zkvalitnění prodeje.

„V rámci ČR najdete v našich obchodech skutečně nejrozsáhlejší nabídku řad, které HUGO BOSS nabízí. Dalo by se říct, že pokud se rozhodnete k nákupu u nás, v BOSS Store NA PŘÍKOPĚ 6, můžete odejít kompletně oblečeni se vším, co k tomu patří. HUGO BOSS je sice známý především svými pánskými obleky, ale zdaleka už není pravda, že bychom prodávali pouze tuto klasickou elegantní řadu. Oslovujeme všechny, kteří se rádi oblékají kvalitně a stylově. Přestože přibližně 70 procent našich zákazníků jsou muži, určitě si u nás vyberou také ženy, pro které máme samostatnou dámskou sekci,“ vysvětlila Jana Šímová, Managing Director společnosti My Fashion s.r.o.

Značka HUGO BOSS šije oděvy již od roku 1948 a od počátku se drží na špičce oděvního průmyslu. V současné době prodává své výrobky ve 124 zemích světa a na více než 6 100 prodejních míst. Její jméno je synonymem pro prémiovou a luxusní pánskou i dámskou módu, špičkové zpracování a skvěle padnoucí střihy klasických pánských obleků. Na začátku roku 2000 se její nabídka začala postupně selektovat do několika lifestylových linií, v nichž si značka drží svůj autentický styl. V roce 2000 přibyla k několika pánským kolekcím nejdříve jedna a o pět let později i druhá dámská kolekce, které díky své úspěšnosti výrazně zvyšují podíl na tržbách značky. Aktuální kolekce značky HUGO BOSS, jež všechny najdete v prodejně NA PŘÍKOPĚ 6, jsou BOSS Men a BOSS Women, BOSS Orange Men a BOSS Orange Women a BOSS Green.

Nejvyšší a nejluxusnější linie BOSS Men a Women zahrnuje oblečení pro formální a společenské příležitosti. Určena je zákazníkům, kteří si potrpí na kvalitu, styl a eleganci. Kolekce BOSS Orange Men a Women odráží aktuální módní trendy a osloví především odvážnější zákazníky, kteří se nebojí nápaditějších modelů, barevnějších tónů a zajímavých detailů. Z nabízených linií je také ta nejuvolněnější. Třetí řada BOSS Green je dnes už spíše lifestylovou linií původně vycházející z golfové řady. Zaměřuje se na aktivní zákazníky, hledající pohodlné a ležérní oblečení, které ale stále vypadá dobře a trendy.

„K jednotlivým kolekcím si u nás zákazník vybere také z mnoha kvalitních luxusních doplňků, které outfit z jakékoli kolekce skvěle doladí. A protože je řeč o HUGO BOSSovi tak ať už se jedná o klasickou nebo lifestylovou linii, vše je z kvalitního materiálu a dokonale padnoucí. Právě teď také probíhají v našich buticích 50% slevy na celou kolekci jaro/léto, takže si zákazníci mohou nakoupit oblečení renomované značky za příznivější ceny,“ uzavřela Jana Šímová z My Fashion.

Více na www.myfashion.cz 

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy