Jak dosáhnout na vyšší plat?

21.08.2017 | , Business Institut
Komerční sdělení


I když vysoká čísla na výplatní pásce nejsou všechno a důležité je, aby vás práce bavila a cítili jste se docenění, jen málokdo by asi šanci na vyšší plat odmítl. Jak takového zvýšení platu dosáhnout bez toho, abyste museli měnit firmu nebo dokonce svůj obor?

Jednou z účinných cest je prohloubit si svoje dovednosti a stát se tak pro svého zaměstnavatele důležitějším a užitečnějším. Jak na to? Že se vám už nechce zpátky na vysokoškolské přednášky ani nevíte, kde hledat odborníky z vašeho oboru, kteří by se s vámi podělili o potřebné know-how? Nevadí. Na lidi, kteří nemají čas na prezenční studium a zároveň se potřebují posunout dál ve svých znalostech, myslí Business Institut.

Mít k ruce odborníky z praxe a získat zajímavé know-how

Studium programů MBA, (Master of Business Administration), nebo také BBA, DBA a LLM poskytuje zaměstnaným lidem, ať už manažerům, majitelům vlastních firem, nebo řadovým zaměstnancům, možnost, jak se dostat k potřebným aktuálním informacím, získat know-how vedení od specialistů v oboru a v neposlední řadě také titul dokládající úspěšné završení dalšího vzdělání. Takové programy nabízí Business Institut, který je akreditován několika zahraničními institucemi.

Nejde zde o biflování nazpaměť a učení se věcí, které nikdy nevyužijete v praxi. Právě naopak: od profesionálů získáte podklady, postřehy a doporučení, které využíváte při tvorbě případových studií a postupových prací zabývajících se ideálně právě konkrétním prostředím, ve kterém pracujete. Odborní lektoři vás učí, jak pochopit souvislosti, umět vyvozovat důsledky a vůbec využít osvojené zásady v každodenním životě firmy.

BI_1

Kdo vás na Business Institutu povede?

Programy MBA trvají na Business Institutu 1,5 roku a vybírat můžete z mnoha oborů. Například v programu MBA Finanční management a strategické řízení financí vás čekají tři semestry naplněné 12 vzdělávacími moduly, od optimalizace řízení přes rozpočtovou politiku až po dotace a granty z EU. Přihlásit se můžete ale i na takové obory jako Soft skills, Zdravotnictví nebo Cestovní ruch, podle toho, v jaké praxi se denně pohybujete či plánujete pohybovat.

Z jakých odborníků se skládá lektorský tým Business Institutu? Lektoři splňují dva požadavky, které se jinde tak často pohromadě nevidí: mají nejen výborné lektorské dovednosti, ale zároveň bohaté zkušenosti z vlastního profesního života. Na Business Institutu se tak můžete učit například od Ing. Yvony Charouzdové, ženy, která stála u zrodu první headhunterské agentury v Čechách, a má zkušenosti z mnoha mezinárodních i českých firem.

BI_2

Studium MBA: pro a proti

Z absolventských průzkumů Business Institutu vyplývá, že investice do studia MBA se vyplatí, vrací se studentům už do několika let a to, co se během studia naučili, uplatňují i v osobním životě. Cení si především špičkových odborníků, speciálních workshopů mimo povinný plán studia a různých motivačních coffee breaků.

Business Institut vám také umožní přístup k více než tisíci titulům odborné literatury, uspořádá pro vás networkingové akce, na kterých můžete získat zajímavé kontakty pro svůj byznys. Nečekejte však, že je to cesta, jak bez práce získat ceněný titul MBA.

Chcete-li se posunout dál a být lepší v tom, co děláte – a společně s tím také dosáhnout na lepší plat či zajímavější hospodářské výsledky, přihlaste se do studia MBA na Business Institutu. Studium se otevírá 2x v průběhu roku, a pokud jste „prošvihli“ nedávný termín – je možné zažádat o výjimku nastoupit i mimo oficiální termíny. Kombinovaná forma výuky s e-learningovými prvky vám umožní studium skloubit s prací, a nemáte-li žádný vysokoškolský diplom z předcházejícího studia, lze se přihlásit na základě vaší doložitelné manažerské praxe.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení