Nová služba ARVAL BOOKING umožňuje online objednání na sezónní výměnu pneumatik

31.10.2017 | , Arval
Tiskové zprávy


Mnoho běžných úkonů již lze řešit online s pomocí počítačů, chytrých mobilních telefonů či tabletů. ARVAL dlouhodobě poskytuje firmám a podnikatelům služby na vysoké úrovni, a proto přichází s novinkou ARVAL BOOKING, díky níž je možné objednat vozidlo na sezónní výměnu pneumatik online.

V těchto dnech vrcholí každoroční přezouvání na zimní pneumatiky. Ty totiž musejí mít řidiči na svých vozidlech, pokud je v období od 1. listopadu do 31. března na pozemní komunikaci souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, popřípadě když lze tyto nástrahy během jízdy předpokládat. Na přelomu října a listopadu tak bývají autoservisy plně vytíženy a najít nějaký, který má ještě volno, není snadné. Společnost ARVAL v rámci neustálého zdokonalování svých služeb proto nově nabízí možnost, jak si objednat vozidlo na sezónní výměnu pneumatik online. „Vyvinuli jsme službu ARVAL BOOKING, která umožní firmám a podnikatelům online rezervaci termínu pro přezutí pneumatik vozu,“ uvádí Tomáš Masopust, Purchase Manager ARVAL CZ. „Aktuálně nabízíme možnost online rezervace u smluvního dodavatele 4fleet. Intenzivně však pracujeme na rozšíření sítě dodavatelů,“ dodává Tomáš Masopust.

Objednávka vozu na výměnu pneumatik probíhá přes rezervační portál, kde stačí zadat registrační značku vozu, číslo mobilního telefonu a e-mailovou adresu. Na zadané číslo je poté odeslán ověřovací kód, díky němuž je možné vstoupit přímo do systému. Tam si uživatel zvolí konkrétní termín pro rezervaci, o čemž následně obdrží potvrzení na mobilní telefon i na e-mailovou adresu. „Velkou výhodou je, že termíny lze vybírat s dostatečným předstihem. Je tedy možné se pohodlně vyhnout návalu a frontám v sezónní době. Pokud už hektické období nastalo, v online aplikaci máte dokonalý přehled o zbývajících volných termínech,“ uvádí Tomáš Masopust. Obecně platí, že sezónní období nastává před 1. listopadem, kdy může být čekací doba i tři týdny.


O společnosti Arval

ARVAL CZ je součástí mezinárodní skupiny ARVAL, která působí ve 28 zemích (v dalších 17 prostřednictvím partnerů) a spravuje více než 1 000 000 vozidel. Je 100% dceřinou společností přední světové bankovní skupiny BNP Paribas. ARVAL CZ působí v oblasti financování a managementu vozových parků na českém trhu od roku 2003. S více než 18 500 vozidly ve financovaném fleetu patří mezi lídry v oboru.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy