Uvažujete o půjčce?

06.11.2017 | , Futurino
Komerční sdělení


Rozhodujete se o tom, zda si vzít půjčku nebo ne? I když se jedná o malou částku měli by jste vše důkladně zvážit. Především jde o to, co půjčkou získáte a co riskujete. Existuje mnoho případů, kdy je finanční výpomoc nevyhnutelná.

Například, když se k vám otočili všichni zády a vy musíte uhradit nájemné jinak vás vystěhují. Při výběru bankovní a nebo nebankovní služby bychom neměli být zbrklí a nesáhnout ihned po první nabídce, která se namane. Jaká půjčka ihned je nejvýhodnější?

Proč si vzít půjčku v bance

Pokud sháníte úvěr na nové auto a nebo vylepšení stávajícího bydlení je úvěr v bance dobrým a poměrně rychlým řešením. Díky stoupajícímu počtu bank v České republice se snižují úroky, protože se tyto instituce neustále předhánějí v nabídkách. Rychlá půjčka bez příjmu v bance sice možná není, ale za to s ní získáte řadu jiných výhod. Nejnižší úroková sazba se pohybuje na hranici 4% ročně, což je opravdu výhodné. Při uzavírání smlouvy by vás také měla zajímat výše RPSN (roční procentní sazba nákladů). Dále, zda je možné celý úvěr předčasně splatit, nebo si při čerpání libo-volně a bezplatně zvýšit a nebo snížit měsíční splátku. Za řádné splácení vám může být i několik splátek odpuštěno. Tyto úvěry jsou doporučované lidem se stálým zaměstnáním, kteří mohou své příjmy doložit a nenacházejí se ve zkušební době. Velkým problémem může být pokud máte nějaký negativní záznam v bankovních či nebankovních registrech. Klienti jenž jsou v insolvenci nebo exekuci šanci bohužel nemají.

Proč si vzít nebankovní půjčku

Pokud jste nesplnili vysoké nároky bank můžete se obrátit na nebankovní společnost.V interneto-vých vyhledávačích je nejpopulárnější půjčka bez registru a potvrzení o příjmu. Dále jsou oblíbené půjčky před výplatou. V nebankovním sektoru se připravte na větší poplatky. U dlouhodobých půjček můžete přeplatit deseti tisíce, proto lidé sahají spíše pro krátkodobých úvěrech do 10 000 Kč. Výhodou je, že jsou tyto služby poskytovány velmi rychle buďto převodem na účet a nebo si můžete peníze vyzvednout osobně na pobočce či čerpací stanici. Doporučujeme využít nabídky první půjčky zdarma, která je poskytována novým zákazníkům. Rychlá půjčka ihned bez registru se dá sehnat mnohem jednodušeji, ale právě proto bychom měli být při jejím výběru opatrnější.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení