Investujte na Bondster.cz a získejte 500 Kč jako bonus

07.05.2018 | , Bondster
Komerční sdělení


Patříte k lidem, kteří nechtějí nechat své peníze ležet ladem, a naopak na nich vydělat? Inflace každý den ukrajuje z našich vydělaných peněz.

80 % Čechů plánuje v letošním roce investovat nějaké peníze. Pokud Vás zajímají nové alternativní formy investování, vyzkoušejte stále populárnější investování do půjček, známé jako P2P.

Vydělávejte 10 % ročně i více

Pokud plánujete investovat spíše nižší částky, investování na Bondster je pro vás ideální. Investovat lze totiž již od malých částek, např. od stokoruny. Investice do půjček na Bondster pro vás znamená jednoduchý způsob investování a nabízí přijatelný poměr mezi možným výnosem a případným rizikem. Můžete vydělávat 10 % ročně i více. Bondster navíc umožňuje investovat do půjček, které jsou zajištěny nemovitostí nebo jiným movitým majetkem.

Investování na pár kliknutí

A jak takové investování funguje? Různí poskytovatelé půjček nabízí své půjčky k investici na Bondster.cz. Investoři, tedy vy, si na trhu Bondster vyberou půjčky podle toho, jaký očekávají výnos nebo jak dlouho chtějí investovat. Jak dlužníci pravidelně splácí půjčky poskytovateli, tak Bondster připisuje vám, investorům, splátku a úroky. Vaše peníze vám vydělávají a vám stačí párkrát kliknout myší.

Pro nové investory bonus 500 Kč

Chcete si investování na Bondster vyzkoušet? Noví investoři nyní mohou investovat 3 měsíce bez poplatků. Navíc prvních 500 zájemců, kteří se registrují na www.bondster.cz do konce května a pošlou si na účet min. 500 Kč, získají dalších 500 Kč od nás jako bonus. Vyzkoušejte si investování s penězi, které dostanete od Bondster! Registrace je velmi jednoduchá, vše probíhá on-line. Registrací se k ničemu nezavazujete.

Bondster je česká FinTech společnost, která zprostředkovává investice do půjček. Prostřednictvím trhu Bondster lze investovat do mnoha půjček poskytnutých různými společnostmi. Bondster je unikátní tím, že pro snížení rizika umožňuje investovat do půjček, které jsou zajištěny nemovitostí nebo jiným movitým majetkem. Díky Bondster lze vydělávat nadstandardní výnosy 10 % ročně i více.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení