Vyhrajte MBA studium v hodnotě 69.000,- Kč

30.07.2018 | , OBEI
Komerční sdělení


Doba se výrazně posouvá a život v 21. století vyžaduje určité smíření se s fakty, které ještě před několika lety byly ze světa sci-fi. Když v roce 1983 přišla Motorola s prvním funkčním mobilním telefonem, celá společnost byla nadšená. Snaha o to, abychom měli co nejmenší mobil, byla enormní.

Posuňme se o 35 let dále. Mobilní telefony se neustále zvětšují a vyvíjí. Kdo si je dnes schopen představit život s tlačítkovou Motorolou? Nikdo!

Stejný vývoj zastihl také vzdělávání. Snaha učinit vzdělání účinným, kvalitním a především moderním, aby stíhalo reflektovat nové výzkumy a změny v přírodních a technických vědách. Aby studium odráželo život v praxi. Aby se nejednalo pouze o teoretické informace, které jsou v reálném životě nepoužitelné. Aby mohl studovat opravdu každý.

21. století reaguje také na změny ve výchově dětí. Zaveden byl také, mimo povinné školní docházky na základní škole, povinný rok předškolní v mateřských školách. Do studia vysoké školy však již nuceni nejsme a rozhodnutí, zda studovat nebo nestudovat ve věku, kdy již nadále nechceme být finančně závislí na rodičích a chceme takzvaně „vylétnout z hnízda“, je značně tímto faktem ovlivněno. Návrat ke studiu v pozdějších letech je velmi těžký. Představa učení se, sezení ve školních lavicích a časové dotace, kterou bychom museli vzdělání věnovat, nás děsí.

Proto však vzniklo studium, které získává svou popularitu právě u lidí, kteří si zmíněné otázky položili a na vysokou školu nenastoupili. Studium MBA (Master in Business Administration) a BBA (Bachelor in Business Administration). Dnes se říká, že se jedná o moderní přístup k celoživotnímu vzdělání. Kořeny MBA však sahají už do roku 1910, kdy byl udělen první profesní titul MBA studentovi prestižní Harvardovy Univerzity v Bostonu.

Nyní je tato možnost také v České republice. Profesní tituly uváděné za jménem, lze získat studiem převážně na soukromých vzdělávacích institucích. Není však výjimkou, že jej nabízejí i veřejné vzdělávací instituce. Ať se pro studium rozhodnete kdekoliv, vždy se jedná o krok, který vás bude stát určitý finanční obnos. Cena za celý kurz se pohybuje průměrně okolo 100.000,- Kč.

Společnost OBEI je jedna ze soukromých vzdělávacích institucí, které nabízejí svým studentům BBA i MBA obory v českém jazyce. Na českém trhu působí již více než 3 roky a za tuto dobu se pyšní více jak 100 spokojených absolventů. Za jakých podmínek lze jednotlivé obory této instituce studovat a kolik studium stojí, naleznete v následujících odstavcích.

Celé studium, ať jednoho nebo druhého oboru, probíhá online. Tudíž student nemusí docházet na pravidelné hodiny ve škole, ale může si studium rozvrhnout dle svých časových a místních možností. Stejně jako studenti, i lektoři se nacházejí na online platformě, kde nabízejí studentům svou pomoc s pochopením probírané látky. Jediné, čím je tedy student omezen, je přístup k internetu a obdobím dlouhým 24 měsíců. Přesně tolik je studentu dáno na dokončení kurzu. Tato doba začíná běžet v den, kdy se student do online platformy oficiálně přihlásí. Dle informací OBEI je průměrná doba, za kterou se z jejich studentů stanou absolventi, 10 měsíců.

Další velmi důležitou věcí je, za jakých podmínek může udělit škola studentovi profesní titul. MBA ani BBA nejsou obory, které by mohlo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy akreditovat. Tato možnost akreditace není pro žádnou soukromou ani veřejnou instituci. Je proto dobré zjistit si, odkud má instituce obory akreditovány. Co se společnosti OBEI týče, setkáváme se se dvěma společnostmi. První je společnost IACBS – International Accreditation Council for Business Studies, sídlící v USA. Již dle sídla lze odvodit, že se jedná o velmi kvalitní akreditační společnost, jelikož jak již bylo zmíněno, MBA pochází právě z USA. Druhou společností, a pro tuto instituci také mateřskou společností, je OBEI – Oxford Business Education Institution. Obě tyto společnosti zaštiťují možnost studia a především udělení titulu MBA či BBA.

BBA

Obor zaměřený na čerstvé absolventy středních škol, či veřejnost, která se po střední škole rozhodla jít pracovat a ke studiu vysoké školy se nedonutila. V rámci studia BBA - základů managementu, se student seznámí se 7 moduly. Těmito moduly jsou základy organizace a managementu, finanční management, marketing, controlling, řízení lidských zdrojů, informační systémy a základy manažerské komunikace. Všechny moduly jsou základními stavebními faktory dobrého manažera. Důraz je kladen na praktickou využitelnost získaných znalostí.

Cena celého kurzu je 39.000,- Kč a je zde možnost rozdělit si náklady do 12 bezúročných splátek, kdy se platí 3.250,- Kč měsíčně.

MBA

Nadstavba BBA. Studium je podmíněno ukončeným bakalářským vzděláním nebo doloženou, minimálně dvouletou, praxí v pozici managera. Jedná se o prohlubování znalostí, které student nabývá ve velké většině ve svém každodenním rutinním pracovním životě. Obor MBA se skládá z 9 modulů a to: Organizace a management, projektové řízení, finanční management, marketing, strategické řízení, controlling, řízení lidských zdrojů, informační systémy a komunikační trénink. Tyto moduly jsou stejně jako u BBA zaměřeny především na praktické využití v zaměstnání.

Cena celého kurzu je 69.000,- Kč a stejně podobně jako u druhého kurzu je zde možnost 12 bezúročných splátek, kdy jedna splátka činí 5.750,- Kč měsíčně.

Při dokončení každého modulu u obou oborů, čeká na studenty závěrečný test a písemná práce. Obě tyto aktivity jsou následně zkontrolovány a spolu se zpětnou vazbou předány zpět studentům.

Studiem těchto oborů nechtějí vzdělávací instituce studentům vnucovat teoretické znalosti, které si následně musí do praxe převést sami. Studium MBA a BBA pomůže teorii do praxe zapracovat.

Líbí se vám možnost tohoto studia a po přečtení máte pocit, že společnosti OBEI chcete svěřit do rukou svůj kariérní růst?

Máme pro vás soutěž o studium MBA zdarma!


Stačí odpovědět na soutěžní otázku. Po ukončení soutěže vybereme jednu správnou odpověď a výherce kontaktujeme s bližšími informacemi.
 

Soutežní otázka: V jakém roce slaví studium MBA 110. výročí své světové existence?
 

A) 2010

B) 2020

C) 2093

 

O souteži

Hlavní výhra je určena pro toho, kdo odpoví v termínu od 30. července do 5. srpna 2018 na email soutez@finance.cz a připojí své jméno, kontaktní email a správnou odpověď. Účast v této soutěži je dobrovolná a svou účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s pravidly soutěže.
Všichni ostatní účastníci získají další výhru, kterou je 15% sleva z celkové hodnoty on-line MBA studia od společnosti OBEI s.r.o..

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení