Individualita na míru.

19.11.2018 | , InexFin Praha
Komerční sdělení


Koupelna se už dávno stala z účelné sanitární místnosti místem, kde hledáme soukromí a pohodu. Je oázou wellness, kde se člověk cítí uvolněně, klidně a příjemně – obklopen vkusným designem, kvalitními materiály a moderní technikou.

Vedle vzhledu a kvality hraje velkou roli také touha po individualitě. Koupelnu splňující tato kritéria vám pomohou splnit komponenty, jakými jsou atypický tvar vany, netradiční materiály, zajímavé osvětlení nebo variabilní sprchové žlábky.

Na trhu existují produkty, které dokážou podtrhnout vaši individualitu nebo které vám díky své flexibilitě pomůžou zachránit situaci, když nedopadnou ideálně některé stavební práce nebo jde o netypickou výchozí stavební situaci při renovaci.

Naprosto variabilní jsou např. sprchové žlábky Advantix Vario. Lze je zkracovat či prodlužovat podle přání v rozmezí od 30 do 280 cm. Můžete si také zvolit, zda-li bude voda odtékat podlahou nebo stěnou, dokonce lze žlábek spojením jednotlivých komponent tvarovat do písmene L nebo U. Co se týče barvy, můžete být také individualisti a kromě typické chromové verze zvolit bílou nebo zcela černou barvu. Pokud navíc vyberete totožnou barvu i u dlažby, minimalistické pojetí žlábku jen umocníte. Minimalismus splňují i parametry žlábku - vestavná hloubka 25 mm a výška pouhých 20 mm.

V balení výrobku najdete vše potřebné k instalaci i úpravě délky, včetně lepidla a izolačního pásu pro napojení k okolní konstrukci. Sprchové žlábky jsou k dostání i ve speciální snížené verzi pro případy renovace, kdy je výška podlahy místnosti limitující. na webových stránkách společnosti Viega, která sprchové žlábky vyrábí, najdete konfigurátor, který vám usnadní nákup. Po zadání parametrů systém vygeneruje kromě grafického náhledu i sestavu komponent, které budou pro danou instalaci zapotřebí.

Obzvlášť u koupelny platí, že spousta zařizovacích předmětů je prostě daná. Prvky jako umyvadlo, vanu, toaletu nebo obklad stěn najdete v této místnosti vždy, jejich praxí prověřené tvary a funkce jsou dány a mnoho prostoru pro individualitu zde nenajdeme. Když se pak najde výrobce, který takové praktické a „přízemní“ produkty, jako je baterie, sifon pod umyvadlem nebo odtokový žlábek dokáže povýšit na designový prvek s funkcemi, které umožňují uživateli být svůj, je to skvělé.

Že jsou o tom přesvědčení i odborníci svědčí i fakt, že např. výše jmenovaný sprchový žlábek Advantix Vario sesbíral už mnoho designových cen, mezi jinými Design Plus powered by ISH, Red Dot Design Award nebo German design Award.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení