Lipa Land – svět, který si s námi tvoří samy děti!

10.12.2018 | , EMTC - Czech a.s.
Komerční sdělení


Řada mobilních her pro děti sází především na blyštivé odměny a animované postavičky. Jen málo takových her v sobě spojuje zábavu i vzdělání, a tak rodiče stojí před těžkou volbou, zda hry svým dětem povolit či nikoliv.

A právě proto je tady Lipa Land. Nová forma vzdělávání dětí pomocí her a pohádkových příběhů. Více než dvacet her v pěti světových jazycích pro vaše děti.

Lipa Land je zábavná aplikace plná kvalitního obsahu pro děti i rodiče, který je založen na jejich unikátním vzdělávacím systému. Aplikace nabízí desítky adaptivních her, stovky aktivit na doma i na ven, návody na tvoření, pokusy, pohádky na dobrou noc. Rodiče tak mohou aplikaci využít ke kvalitně strávenému společnému času s celou rodinou. Nebo jednoduše nechat děti hrát si samostatně – veškerý obsah je naprosto bezpečný. Jako jediná vzdělávací aplikace na trhu podporuje Lipa Land děti v tom, aby se pro ně objevování nového stalo zážitkem, který v nich probudí zvídavost a kladný vztah k učení.

Vše na jednom místě

Každá aplikace rozvíjí v dětech něco jiného, učí se rozeznávat barvy a tvary, zvuky zvířat, ale také jim pohádkové postavy a zvířátka přibližují každodenní činnosti a situace, se kterými se budou denně setkávat. Český hlas pirátům a hrdinům příběhů propůjčil Jan Přeučil. Team Lipa Learning myslí ale na děti z celého světa od školky až po školu. V současné době nabízejí výuku v dalších pěti světových jazycích. Ze světa Lipa Landu, si můžete stáhnout přes 20 her ať už na ios nebo android. Na webových stránkách najdete ke každé hře i stručný popis, jakou aktivitu bude dítě konkrétně procvičovat.

Jsme neustále online i offline

I když by možná vašim dětem online svět stačil, Lipa Learning jde dál. Pokud byste chtěli vidět moderní výuku naživo, můžete se přijít podívat do Lipa preschool, česko – anglické školky v Praze na Vinohradech, kde všechny nápady v praxi zkouší a ladí dětem na míru.

Lipa Land netvoří pro děti, ale tvoří s dětmi! Přidejte se a rozvíjejte v dětech kreativitu a lásku ke vzdělávání!


Společnost EMTC – Czech a.s., která stojí za těmito aplikacemi, nabízí navíc možnost investice do korporátních dluhopisů, které zhodnotí vaše finance. Získané prostředky pomocí EMTC dluhopisů společnost využívá pro zlepšování a rozšiřování dostupnosti aplikací pro celý svět. A také pro vývoj nových aplikací či rozšiřování jejich obsahu.

Tento článek je ve smyslu zákona propagačním sdělením. Základní prospekt dluhopisů schválený Českou národní bankou rozhodnutím ze dne 1. 3. 2018, č.j. 2018/031159/CNB/570, a jeho dodatek č. 1 schválený Českou národní bankou rozhodnutím ze dne 29. 3. 2018, č.j. 2018/044977/CNB/570, byly uveřejněny na webových stránkách www.emtc.cz v sekci Pro investory, podsekci Prospekt ČNB, a v papírové podobě je možné je získat v sídle společnosti EMTC – Czech a.s. na adrese Praha 3, Pod Krejcárkem 975/2, 5. patro.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení