Dodržujeme měsíc po Vánocích novoroční předsevzetí?

21.01.2019 | , MEDIK HAUS
Komerční sdělení


Zhubnu! Jednoznačně nejčastější novoroční předsevzetí. Jak docílit aby bylo splněno a my začali jaro s úsměvem na rtech?

Jak se nebát letní dovolené v plavkách? Správné stravování, alespoň trocha pohybu a návštěva kliniky Medik Haus zajistí úspěch! Dnes Vám představíme injekční lipolýzu a její absolutní účinek v boji proti tukům.

Injekční lipolýza je pojem, který znamená krásné křivky bez operace. Nejčastějším argumentem proč lidé nechtějí podstupovat klasickou liposukci je fakt, že následná rehabilitace je velmi bolestivá a dlouhá. Jednoznačnou výhodou injekční lipolýzy je skutečnost, že ihned po zákroku se můžete vrátit do běžného života. Injekční lipolýza nabízená na klinikách Medik Haus po celé Evropě je prémiovým ošetřením, které si získalo desetitisíce spokojených zákazníků hned během prvního roku. Po dlouhém testování byla zvolena špičková lipolýza od firmy Dermagenetic, která je v odborných kruzích vnímána jako naprostý leader v oboru. A výsledky samotného ošetření a reakce zákazníků to opravdu potvrzují. Medik Haus v České republice má jednoznačně nejvíce ošetřených klientů touto metodou a zcela jasně dominuje na českém trhu. Výsledky jsou většinou ohromující a my Vám prozradíme proč.

Injekční lipolýza funguje na bázi čistého rozštěpení tukových buněk pomocí třech základních ingrediencí, které jsou vpraveny přímo do nežádoucích tukových buněk pomocí malé injekční jehly. Hydrogenovaný lecitin (fosfatidylcholin), který štěpí tuky na malé části, dále Karnitin, který přepraví mastné kyseliny (tuky) do mitochondrií, kde jsou spáleny na energii a Dekapeptid-4, jenž napomáhá metabolismu svalů. Vše dohromady v patentované formuli nabízí ohromující výsledky, které nemají obdoby v oboru neinvazivních procedur. Efekt je patrný za cca 3-5 týdnů od aplikace. Tuk se rozpouští postupně a finální výsledek lze posoudit za 5 týdnů od ošetření. Po této době je evidentní, jak pacient na ošetření reaguje. Poté se může rozhodnout, jestli jsou nutná další sezení. Velkou výhodou je, že tuk je odstraněn rovnoměrně. Navíc ošetření má příznivý vliv na tvorbu kolagenu, který poté zajistí stahující efekt kůže.

Injekční lipolýza je fantastické řešení, které zajistí výsledek, po kterém jsme při novoročním předsevzetí všichni toužili. Samozřejmě, jako každá metoda hubnutí, je potřeba tělu pomoci vyváženou stravou a alespoň malým množstvím pohybu, ale výsledek je poté takový, že to za tyto maličkosti prostě stojí!

Splňte si svá předsevzetí, přestaňte se obávat, co přijde po zimě a zvedněte si nejen náladu, ale také sebevědomí. Zkrátka nehubněte, zhubněte!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení