Potřebujete úvěr i o víkendu? Zkuste SMS půjčku

24.02.2020 | , Úvěrlevně.cz
Komerční sdělení


Spotřebitelského úvěr, o který lze požádat prostřednictvím SMS, je jedním z typů nebankovních půjček, který si mezi klienty finančních ústavů získává stále větší oblibu. 

Jedním z důvodů je jednoduchost, tím zásadním je však rychlost a flexibilita. Jak SMS půjčka funguje a může ji využít opravdu každý? 

Pro hypotéku do banky. Kam ale pro drobný spotřebitelský úvěr?

Chcete-li si půjčit velký obnos peněz či vyřídit hypotéku, pravděpodobně zamíříte do vašeho bankovního ústavu, který bude ale zdlouhavě ověřovat vaši bonitu a zvažovat, zda právě vy jste těmi správnými klienty pro poskytnutí půjčky. V případě větší finanční částky, kterou chcete využít například k financování bydlení, si rádi počkáte, protože banky jsou stále ještě schopny poskytnout ty nejvýhodnější nabídky na úvěrovém trhu. V případě malých finančních obnosů, které potřebujete půjčit rychle, ale bude zdlouhavé vyřizování v bance spíše překážkou. Vždyť než banka úvěr schválí, nemusí již platit cenově výhodná akce na zboží, které jste si chtěli pořídit. Řešení v tomto případě nabízí nebankovní finanční sektor, který v mnoha případech dokáže nabídnout úvěrové podmínky velmi podobné těm, které získáte v bance.

Nebankovní půjčky se těší velkému zájmu klientů

Dáte-li si před výběrem konečného poskytovatel úvěru tu práci a srovnáte-li si nabídky několika společností, můžete si v budoucnu ušetřit mnohé výdaje i zbytečné starosti. Na trhu existuje celá řada výhodných úvěrů na nižší finanční částky, které vám pomohou vyřešit momentální nepříznivou finanční situaci. Před jejich uzavřením si však pečlivě prostudujte smluvní podmínky a čtěte i poznámky psané menším písmem. Jedině tak se vyhnete nemilému překvapení, které by vás v budoucnu mohlo potkat a proměnit i drobný úvěr ve velké riziko

Pokryjte drobné výdaje jedinou SMS

Pro všechny, kteří potřebují získat rychle menší obnos peněz a preferují kratší dobu splatnosti úvěru, jsou určeny SMS půjčky. Ty pomohou při opravě automobilu, nákupu nového domácího spotřebiče či například při řešení financí na nákup vánočních dárků. Vyřízení SMS půjčky je opravdu jednoduché. Stačí odeslat jedinou SMS v předem definovaném formátu na číslo poskytovatelské společnosti, která v případě kladného vyřízení připíše žadateli během krátké doby peníze na jeho účet. Doba prověřování je v tomto případě velice krátká, protože nebankovní společnosti jsou obvykle mnohem benevolentnější v oblasti bonity klientů než banky. Dokážou tak přehlédnout i menší chyby, kterých se v minulosti žadatel dopustil. 

Jaké jsou přednosti a nedostatky SMS půjčky?

Neoddiskutovatelnou výhodou SMS půjčky je její flexibilita. Zažádat lze prakticky kdekoliv a kdykoliv. SMS půjčka funguje nonstop. Navíc není spojena se zdlouhavým papírováním a žadatel se tak kromě odeslání SMS nemusí prakticky o nic starat. Je potřeba si však dát pozor na podmínky úvěru a zjistit si výši jeho úrokové sazby, výši poplatků s ním spojeným a prostřednictvím RPSN porovnat i konkurenční poskytovatele. Jedině tak si pro sebe vyberete tu nejvýhodnější půjčku na trhu, jež vám pomůže vyřešit dočasný finanční schodek a kterou splatíte během několika dnů, ideálně hned z další výplaty.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení