Kooperativa rozšiřuje počet otevřených kanceláří

15.04.2020 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Od včerejška Kooperativa významně rozšířila počet kanceláří v regionech, které jsou přístupné klientům. Prioritou je pro nás bezpečnost klientů i našich poradců. Proto budou otevřené ve zpřísněném bezpečnostním režimu.

„V poslední době jsme zaznamenali zvýšený zájem klientů o návštěvu našich kanceláří Přestože nabízíme on-line řešení prakticky pro všechny potřebné procesy, mnozí klienti preferují osobní kontakt s poradcem. Zájmu našich klientů si velmi vážíme, proto jsme se po dohodě s našimi týmy v regionech rozhodli postupně naše pobočky zpřístupnit. Klienti budou do kanceláří moci vstupovat jednotlivě a pouze s potřebnými ochrannými pomůckami“, vysvětluje postup Kooperativy Zuzana Trejdlová, ředitelka Úseku interního obchodu.

Zároveň jsou i poradci Kooperativy vybaveni ochrannými prostředky a na pobočce je pro klienty dostupná desinfekce. Na všech otevřených pobočkách jsou pak nainstalovány speciální průhledné stěny pro bezpečný vzájemný kontakt s klienty. Otevírací doba kanceláří bude od pondělí do čtvrtka 9-13 a 14-17 hodin, v pátek pak od 9 do 13 hodin.

Podrobnější informace o provozu našich kanceláří najdou zájemci na našich internetových stránkách https://www.koop.cz/kontakt/vyhledat-pobocku

Autor článku

Redakce


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy