Vydavatelství Mladá fronta bude sídlit v moderní administrativní budově SmíchOff

24.06.2020 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Praha 24. června 2020 – Vydavatelství Mladá fronta podepsalo 23. června 2020 smlouvu o pronájmu nových kancelářských prostor v moderní administrativní budově SmíchOff na adrese ul. Plzeňská, Praze 5 - Smíchov. Činnost vydavatelství pokračuje kontinuálně a všechny tituly vyjdou dle naplánovaného harmonogramu.

„Naše nové prostory se nachází na prestižní adrese v těsné blízkosti smíchovské lokality Anděl ve zcela nové administrativní budově SmíchOff. Zde bude mít trvalé zázemí management, finanční oddělení, back office a IT. Ostatní námi pronajaté prostory budou fungovat na principu hubu, tedy místa k našemu pravidelnému i operativnímu setkávání i ke schůzkám s našimi klienty. Běžný provoz a vydávání titulů nebudou narušeny, a to ani i při kombinaci s částečnou prací v režimu home office, která se nám osvědčila v období koronavirové pandemie,“ řekl Karel Novotný, ředitel divize Tištěných titulů, vydavatelství Mladá fronta.

Nadále bude korespondenční adresou vydavatelství Mladá fronta původní adresa Mezi Vodami1962/9, 143 00 Praha 4 - Modřany, kde bude zajištěno doručování a pravidelné přebírání pošty.

Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s pětasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Spolu s týdeníkem Euro vychází také Top speciály, lifestylové magazíny Esence a Hipster. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 12 specializovaných online titulů. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 250 nových knižních titulů pro širokou veřejnost a odborníky ve zdravotnictví. Portfolio vydavatelství Mladá fronta doplňuje divize Tištěné tituly, kam patří především auto-moto a hobby magazíny, zdravotnické časopisy, pro nejmenší děti časopis Puntík, magazín Maminčin Puntík a časopis Tečka pro děti od šesti let. V divizi HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy