Jak investovat bezpečně s výnosem 10,4 % p.a.?

24.05.2021 | , RONDA INVEST
Komerční sdělení


Kdo by nechtěl získat výnos 10,4 % p.a. při bezpečné investici zajištěné nemovitostí? Tuto výjimečnou příležitost nyní nabízí svým investorům společnost RONDA INVEST.

Poslední dobou si získávají čím dál větší oblibu platformy, které umožňují jednoduše, rychle a online investovat z pohodlí domova. K těmto platformám patří také P2B (peer-to-business) platforma RONDA INVEST. Ta na jedné straně poskytuje flexibilní financování podnikatelským subjektům na území České republiky, kdy každý takový úvěr je zajištěn bonitní nemovitostí. Zpravidla se jedná o financování nákupu, výstavby nebo rekonstrukce nemovitostí. Na straně druhé pak RONDA INVEST umožňuje klientům do těchto úvěrů investovat.

Pro investování u RONDY INVEST přitom platí, že: 

  • investoři dosáhnou stabilního výnosu až 6 % ročně,
  • investovat je možné již od 1.000 Kč,
  • RONDA INVEST neustále rozšiřuje nabídku úvěrů, do kterých můžete investovat, 
  • všechny úvěry nejprve RONDA INVEST zafinancuje a až následně vybírá to nejlepší z jejího portfolia pro své investory,
  • každý úvěr nabízený k investování je zajištěn likvidní nemovitostí v Praze, jejím okolí nebo krajských městech. Tato nemovitost představuje pro investory reálnou ochranu jejich investic pro případ, že by dlužník svůj úvěr přestal splácet,
  • cílová doba splatnosti se pohybuje od několika měsíců až do pěti let
  • s investicí nejsou spojeny žádné vstupní ani pravidelné poplatky, jako je to obvyklé u tradičních forem investování,
  • investoři dostávají výnosy každý měsíc na svůj účet a mají tak své investice pod kontrolou,
  • všichni investoři RONDY INVEST dostali až dosud své výnosy včas,
  • investování do úvěrů je velmi jednoduché, rychlé a snadno dostupné. 

Drobní investoři tak mají jedinečnou možnost podpořit malé a střední podnikatele, kteří jsou páteří ekonomiky, podílet se na financování zajímavých nemovitostních projektů, k nimž by se jako individuální investoři nedostali, a především získat atraktivní výnos. Ten může činit až 6 % ročně, jak již bylo zmíněno. Při využití stávající časově omezené akce je ale možné dosáhnout na ještě vyšší výnos. Každý nový investor, který si založí investici v minimální výši 10.000 Kč, totiž získá bonus 500 Kč. 

Investování u RONDY INVEST je možné si vyzkoušet například na krátkodobém úvěru se zajištěním bytovými jednotkami v Praze 5 na Smíchově, který má cílovou splatnost k 31.3.2022. Úvěr byl poskytnut české společnosti, která podniká v oblasti dlouhodobých pronájmů nemovitostí. Zdroje pro splácení úvěru plynou z pronájmu bytového portfolia a dalších podnikatelských aktivit klienta. Předmětem zástavy jsou 2 bytové jednotky v nově zrekonstruovaném bytovém domě s výtahem. 

Bytový dům v Praze na Smíchově, v němž se nachází 2 bytové jednotky představující zajištění úvěru

Foto: RONDA INVEST

Výhody bonusu, který můžete získat, Vám podrobněji představíme na modelovém příkladu. Investice do úvěru Bytové jednotky – Praha 5 – Smíchov nese výnos 4,4370 % p.a. Předpokládaná splatnost investice je 31.3.2022. V případě investice ve výši 10.000 Kč ale navíc získáte v rámci stávající časově omezené akce bonus 500 Kč, takže dosáhnete výnosu 10,4 % ročně. 

Modelový příklad výnosu při investici částky 10.000 Kč do úvěru Bytové jednotky – Praha 5 - Smíchov

Výše investice:

10.000 Kč

Počátek investice:

31.05.2021

Předpokládané ukončení investice:

31.03.2022

Výnos bez bonusu:

369,5 Kč

Výnos s bonusem:

869,5 Kč

Výnos bez bonusu:

4,437 % p.a.

Výnos s bonusem:

10,440 % p.a.

 

Graf: RONDA INVEST

A jak akční bonus získat? Stačí se registrovat ONLINE na této stránce. Bonus 500 Kč Vám bude následně vyplacen na Váš účet společně s prvním výnosem z Vaší investice. 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení