Online školení pro mírně pokročilé účetní

10.01.2022 | , Internet Info
Komerční sdělení


Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek – účetní a daňový pohled. Vymezení, oceňování, vykazování znehodnocení a vyřazení dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku. 

Poslední lednový den jsme pro vás připravili online školení zaměřené na dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek. Všechny potřebné informace najdete na našem webu.

 Okruhy online školení: 

  • vymezení dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku z účetního a daňového pohledu
  • oceňování dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku
  • vybrané otázky účetního a daňového odpisování
  • specifické případy ovlivňující následné změny v ocenění majetku (technické zhodnocení, následné přiznání/vrácení dotace, následné poskytnutí slevy atp.)
  • testování a vykazování znehodnocení dlouhodobého majetku
  • vyřazení majetku – účetní a daňové důsledky

Kdo účastníky školením provede?

 Školením účastníky provede profík na slovo vzatý – Ing. Jan Molín Ph.D. Daňový poradce a zkušební komisař Komory daňových poradců České republiky. Působí na Vysoké škole ekonomické v Praze, je členem Prezidia Komory daňových poradců České republiky. Jeho postřehy můžete najít také na na našem webu, ať už v článcích nebo v online daňové poradně. Dlouhodobě se věnuje přednáškové činnosti pro účetní, daňové poradce, auditory a další odbornou veřejnost.

Jak se na školení přihlásit? 

K účasti na školení stačí vyplnit jednoduchý přihlašovací formulář. Online školení proběhne přes aplikaci ZOOM. Připojení je velmi jednoduché, dva dny před školením vám zašleme návod na připojení a v den školení od nás dostanete přístupové údaje. Pokud byste měli s připojením jakýkoliv problém, samozřejmě vám jej pomůžeme vyřešit. Cena školení činí 1 990 Kč bez DPH. 

Jaká další školení pro vás chystáme?

 Na našem webu průběžně doplňujeme další školení, která nás čekají. Momentálně máme vypsané termíny až do poloviny května. Chystáme průřez důležitými novinkami jak pro účetní, kteří jsou teprve na začátku své kariéry, tak pro pokročilé. Věnovat se budeme srážkám ze mzdy, exekucím, osobním bankrotům nebo důležitým legislativním změnám ve mzdové účtárně a v pracovněprávní oblasti.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení