4 tipů, jak vybrat správnou kabelku na pracovní schůzku

17.01.2023 | , eobuv.cz
Komerční sdělení


Pracovní prostředí si žádá nejen vhodné oblečení, ale také stylové módní doplňky. Na následujících řádcích si posvítíme pěkně zblízka na dámské kabelky. Zjistíte, podle jakých kritérií dámskou kabelku vybírat, aby byla nejen módní, ale také aby zapadla do vašeho business outfitu. Čtěte a inspirujte se s námi.  

Zdroj: Shutterstock.com

Jaké barvy, vzory a motivy by měla mít kabelka na pracovní schůzku? 4 tipy

Kabelka v přírodních odstínech

V letošní sezóně budete in s dámskou kabelkou v přírodních barvách. Oříšková, pistáciová i krémová dámská kabelka tak bude dobrou volbou. Líbit by se vám mohla i blankytně modrá varianta dámské kabelky. Přírodní tóny zkrátka frčí. Vsaďte na ně i vy.

Kabelka v pastelových barvách

Na pracoviště skvěle zapadne i kabelka v pastelových barvách. Volit můžete světle fialový či pastelově modrý odstín. Elegantně bude působit i dámská kabelka do práce v jemném žlutém tónu.

Černá a bílá kabelka

Do práce bude vždy dobrou volbou kabelka v černé nebo v bílé barvě. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Dámskou kabelku do práce tak snadno sladíte i s pestrobarevným oblečením nebo s business oděvy se vzory a s motivy. V letošní sezóně budou in ty zvířecí i květinové.

Kabelka se zvířecími a květinovými vzory

Zaměříme-li se na vzory a motivy, jsou letos populární zmíněné zvířecí a květinové kousky. Tyto vzory nemusí mít jen oblečení, ale také pracovní kabelka. Důležité je, abychom ke kabelce se vzory a s motivy oblékli už jen decentní jednobarevné oblečení. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by totiž mohlo působit nesourodě a chaoticky. Jak říká známé módní pravidlo, méně znamená mnohdy více. Na pracovišti to platí dvojnásob.

Zdroj: Shutterstock.com

Jakou velikost by měla mít kabelka do práce?

Kabelka do práce může mít nejrůznější podobu. Velmi záleží na tom, v jakém pracovním prostředí se pohybujete a v jakou dobu se budete pracovní schůzky účastnit. Přes den mohou ženy vynést na pracoviště kabelky větších rozměrů. Na pracovní schůzku v odpoledních či v pozdních večerních hodinách pak zvolte spíše elegantní psaníčko. Menší modely dámských kabelek se pak hodí i k šatům nebo k sukním. V letošní sezóně budou v kurzu pletené kousky, ale i modely s rafinovanými a s elegantními průstřihy. Sukně pak pofrčí ty plisované či trapézové. Stále však platí, že se na pracoviště hodí zejména pouzdrové kousky. Vzít si k nim můžete např. i kozačky nad kolena. Slušet vám to bude i s klasickými lodičkami.

Z jakého materiálu volit dámskou kabelku do business outfitu?

Pokud chceme docílit stylového a elegantního outfitu, můžeme vsadit na dámské kabelky z pravé kůže. Kožené modely kabelek se hodí snad ke všem business oděvům. Nezapomínejte pak na to, že by vaše kabelka z přírodní kůže měla ladit i s dalšími doplňky v pracovním outfitu. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš business outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantně a sourodě. A přesně o tom by nám mělo jít. Ke kožené hladké kabelce tak zvolte i kožené boty v hladkém provedení. Přidat pak můžete kožený hladký řemínek od hodinek. Budete neodolatelné!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení