Jak na investování nebo dotace? Poradí Chytré podnikání

03.04.2023 | , Internet Info
Komerční sdělení


Programy Národní rozvojové banky, crowdfunding, dotace pro letošní rok nebo tipy pro efektivní finanční řízení.

Dotace, které mohou podnikatelé v roce 2023 získat, proces sjednání a získání investice z pohledu práva, možnosti státní/unijní podpory podnikatelů ve formě záruk a zvýhodněných úvěrů i konkrétní rady, jak připravit úspěšnou crowdfundingovou kampaň. 25. dubna v Praze pořádáme konferenci Chytré podnikání, na níž otevřeme právě tato praktická témata. 

Jaké přednášky nabízí program? 

Jak vyjednat podmínky investice z pohledu práva

Podařilo se vám nalézt investora, který má zájem investovat do vašeho podnikání? Matyáš Bokůvka z advokátní kanceláře eLegal shrne, jaké existují základní formy investic, jak takový proces sjednání a získání investice probíhá a na jaké podmínky je dobré dát si při vyjednávání pozor.

Minimalismus ve finančním řízení

Na přednášce o minimalistickém finančním řízení zjistíte, jaké základní a jednoduché kroky je dobré dělat, abyste získali nad svým podnikáním větší kontrolu. Jak se nezahltit a na co se ve financích soustředit, když podnikání roste, prozradí ekonomka a lektorka Lucie Krausová.

Dotace pro podnikatele pro rok 2023

Jak konkrétně mohou dotace pomoci nastartovat nový projekt a podpořit inovace? Alexandra Krejzová z firmy eNovation představí aktuální možnosti dotací pro podnikatele pro letošní rok. Součástí přednášky budou ukázky již realizovaných projektů.

Úspěšný prodej na online tržištích – doporučení a první nahlédnutí na Kaufland.cz a Kaufland.sk

Mirka Birešová z Kaufland Global Marketplace prozradí, co je klíčové při prodeji na online tržištích. Dovolí nám nahlédnout na nová online tržiště Kaufland.cz v Česku a Kaufland.sk na Slovensku. Ukáže konkrétní kroky a doporučení – dozvíme se, jak se do online tržišť zapojit a oslovit nové cílové skupiny.

Peníze jsou jen začátek

Co je nutné udělat, abyste se zařadili mezi úspěšné firmy? Rozhodně vám pomůže efektivně sestavený business plán, kde si upřesníte své konkurenční výhody, definujete svou značku nebo nastavíte správné ceny. Velkým přínosem může být také znalost behaviorální ekonomie. O tom je přesvědčen Zdeněk Hašek ze společnosti OK REAL ESTATE, který se podělí o své zkušenosti.

Možnosti státní podpory podnikatelů 

Národní rozvojová banka (NRB) poskytuje podporu zejména malým a středním podnikům ve formě záruk nebo zvýhodněných úvěrů a kapitálových vstupů. Aktuálně se postupně spouští nové programy podpory hlavně z unijních zdrojů. Co vše mohou podnikatelé prostřednictvím NRB získat? To se dozvíte od Michaely Formánkové.

Crowdfunding (nejen) jako zdroj kapitálu

Michal Presse ze společnosti Skinners Technologies nám nastíní, zda je crowdfunding chytrý způsob, jak rozjet své podnikání. Zamyslí se i nad tím, zda může dobře fungovat i pro etablovanou firmu. Jaké jsou výhody a nevýhody crowdfundigové kampaně? Na co si dát pozor? Jak se dobře připravit? 

Na webu konference najdete podrobné anotace přednášek, medailonky spíkrů, důležité organizační záležitosti a samozřejmě také přihlášku. Konference Chytré podnikání 2023 proběhne 25. dubna od 9:00 v Jalta Boutique Hotel na Václavském náměstí v Praze. 

Partnerem konference je Kaufland Global Marketplace. Produktovým partnerem je EasyEvent. Organizátory jsou Podnikatel.cz a TUESDAY Business Network. Produkci zajišťuje Internet Info.
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení